1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 20 °C

GEL DE BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ AL!

Teslime Tosun

 


GEL DE BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ AL!

Türkiye'nin sadece ormanlarının değil, geleceği de yakılırken,  müsebbibi olanlarla ilgili  öfkeli insanların isyanı kitlesel halk hareketine dönüşebilir. 

Bunu neden söylüyorum açıklayayım. Bir çokları gibi yangın yerinden uzaktayız ama elimizde cep telefonu sürekli sosyal medyadan, haberlerden takip etmeye çalışıyoruz. Bu arada sosyal medyada ağır yazılar, paylaşımlar görüyorum. 

 Kendisine anonim isimler verip, yayın yapıyorlar. 'Bilmem kimin-neyin çocukları' olarak yangınları biz çıkardık diye. Bir yandan cayır cayır yanmış ormanlar, evleri yanmış insanların çaresizliği, canlı canlı yanmış hayvanlar, şehit olmuş ormancılar, vatandaşlarımızı görüyor, bir yandan ise bunların yayınlarını görüyorum. 

Kanımı kabartan, öfkemi dizginleyemediğim bu yayınlar karşısında dişimi sıkıyorum. 

Özellikle yurt dışında ikamet eden ve Türkiye'de karışıklık çıkarmaya çalışanların, sosyal medyadan provokatif yayınlar yapanlara  "Bir yerin yiyorsa, gel Türkiye'de yap o yayını da, boyunun ölçüsünü al" diyorum.  

Kapağı bir şekilde Avrupa'ya atmış, zaten Türk'leri bir türlü sevemeyen, hazzetmeyen Avrupa'lının koruması altına girip, köle olmuş insan görünümündekilerin yaptıkları o yayınlar nedeniyle, Doğu ve Güneydoğulu masum komşularımızın hayatlarını tehlikeye attıklarını gayet iyi biliyorlar. 

Doğal nedenlerle çıkan veya kasıtlı çıkartılan yangınlarda akrabaları cayır cayır yanarak ölmüş, evleri kül olmuş, dili konuşamaz hayvanlarının canlı canlı yanışını izlemiş bir insan mantık ve sağ duyularını kaybedebilir. Mantığı ve sağ duyusuyla birlikte acıma ve merhamet duygularının da terk ettiği o insana sadece cinnet halinde öfke hakim olur. 

Bu ahval içerisindeki insana birde "Sizi biz yaktık" demek ne demektir Allah aşkına?  

Bir kaç soysuzun yaptığını masum komşularımızın sırtına yükleyerek, öfkeli kalabalığın önüne atıp,  linç edilmelerini, öldürülmelerini istiyorlar.  Sonrasında kendi ırkdaşlarını kitlesel gaza getiren yayınlar yaparak bu sefer Türklere saldırılmasını istiyorlar. Prokovatif yayınların amacı budur,. 


Avrupa'da sahipleri tarafından beslenen sosyal medya provokatörleri böylece elini suya sabuna dokundurmadan iç karışıklık çıkartarak Türkiye'yi yaralamaya, yok etmeye çalışıyorlar.  Ama biz Türkiye'yiz ve felaket karşısında  birbirimize kenetleniriz. 

Bunca felaketin arasında bir de bunlarla uğraşıyor devletimiz, yetkililerimiz. 

Tekrar ediyorum, lütfen ama lütfen masum komşularımız ile bu soysuzları karıştırmayın. Başımızda büyük bir felaket var. Önce bu felaketi bitirmemiz, def etmemiz lazım. Kendi ırkdaşlarına yönelik kışkırtıcı yayınlar yapanlara kulak asmayalım, bu tezgaha gelmeyerek onlara böyle cevap verelim.  
 

 

Bu yazı toplam 4991 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.