1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • Antalya 17 °C

GELİYOR, GELMEKTE OLAN

Teslime Tosun

 

GELİYOR, GELMEKTE OLAN 


Sayın Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ev sahipliğinde yapılan "Diplomasi formuna" katılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı özel görüşmelerden bilgisi olan var mı? 


Sayın Cumhurbaşkanı görüşmek istediği bazı isimlere özel olarak zaman ayırmış.  Yapılan bu bazı görüşmelerden elbette basına fotoğraf verilmeyen olanlar da varmış. Edinebildiğim bilgilere göre eşi Emine Erdoğan'ın küçük bir aile ziyareti olmuş. 

İşte tam bu sırada Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Özlenen Özkan'ın Cumhurbaşkanı ve eşiyle birlikte iki kare fotoğrafını paylaştı. 

Prof. Dr. Özlenen Özkan, birlikte yaptığı organ nakilleri ile dünyaca ünlü bir cerrah olan eşi Prof. Dr. Ömer Özkan'la birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı kaldıkları otelde ziyaret etmişler. Erdoğan çifti ile Özkan çifti otelin iki ayrı bölgesinde fotoğraf çektirmişler. 

(İlk fotoğraf karesinde arkasından ışık yansıdığı için muhtemelen fotoğrafı çeken arkadaş yeniden çekme gereğini hissetmiş olabilir) 

Türkiye'deki 17 kadın rektörden birisi olan ve Prof. Dr. Özlenen Özkan ismini daha önce bir kenara yazmanızı istemiştim. Eşi Ömer Özkan'la birlikte yaptıkları organ nakli ameliyatlarıyla mesleğinin zirvesindeyken, rektörlük koltuğuna oturan Özlenen Özkan'ın gelecekle ilgili kariyer direksiyonunu sağa doğru çevirdi. Şimdi önündeki virajları almak için direksiyonu sıkı sıkı tutması gerekiyor. 

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın ilgi gösterip, sevdiği ve çalışmalarıyla ilgili taktir ettiği her hallerinden belli olan Özkan çifti ile verdikleri fotoğraf karesinde her şey açıkça belli.  Muhtemelen Özkan çifti Cumhurbaşkanımız ve eşinin misafirleri olarak bir çok kişiye uzun gelebilecek bir süre oturup çay içip, sohbet etmişlerdir. 

İşte bu nedenle diyorum ki, önümüzdeki dönemde Prof. Ömer Özkan ve Prof. Özlenen Özkan çiftinin ismini daha çok duyacağız. 

 

Yani anlayacağınız, geliyor gelmekte olan. 


NOT: Prof. Özlenen Özkan'la ve Prof. Ömer Özkan'la  ilgili olarak samimi duygularımı soracak olursanız, gönlüm Marie Skłodowska Curie, nam-ı diğer Madam Curie ve eşi Pierre Curie gibi  gibi yaptığı tıbbi çalışmalara devam edip, Nobel almalarını dilerdim. 

Türkiye siyaseti değirmen gibi, çok hızlı siyasetçi öğütüyor. 

Bu yazı toplam 2166 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.