1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • Antalya 21 °C

Gençlik Meclisi şehitleri unutmadı

Gençlik Meclisi şehitleri unutmadı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve Antalya KYK İl Müdürlüğü şehitlerin anısına 200 gül fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesinin içinde bulunan Elmalı Hamdi Yazır Yurt Yerleşkesinin bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ruhi Beşiktaş, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Mahmut Danayiğen, İl Müftüsü Osman Artan ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş fidan dikimine geçilmeden önce yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin önemli olduğuna değinerek, Bu vatan için canını veren kahramanlarımızı bir kez daha anıyorum. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmalıyız, onları unutmamalıyız” dedi. KYK İl Müdürü Mahmut Danayiğen de Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisine böyle güzel bir organizasyona öncülük ettiği için teşekkür etti. Öğrencilerden fidanları dikerken toprağı elleri ile dökmeleri ricasında bulunan Danayiğen, “Bırakın ellerinize toprak değsin, diken batsın. Dikenlerin acısını hissederek bu topraklara kanını akıtan, canını veren şehitlerimizin acısını hissedelim” diye konuştu.

 

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Değerli ise Gençlik Meclisi olarak böyle bir etkinliğin içinde bulunmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti. Değerli, “Şehitlerimizin hatırasını yaşatmalı ve onları unutmamalıyız. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi olarak etkinliklerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Değerli desteklerinden dolayı KYK İl Müdürü Mahmut Danayiğen ve tüm katılımcılara ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Gençlik Meclisi adına teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Osman Artan şehitler için dua okudu. Duanın ardından gül dikimine geçildi. Gül fidanlarının üzerine şehitlerin adının ve Türk bayrağının yer aldığı kartlar takıldı. HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 1870 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.