1
  • BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Antalya 25 °C

GEZEN'DEN YÖRÜK ÇOCUKLARINA EĞİTİM FIRSATI

GEZEN'DEN YÖRÜK ÇOCUKLARINA EĞİTİM FIRSATI
sibel Gezen eğitim kurumlarının sahibi ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen ile Has Yörükler Dernek Başkanı Mustafa Ateş arasında imzalanan protokol ile maddi durumu yerinde olmayan yörük çocuklarına yüzde 40 indirim yapılmasına karar verildi.

HAS YÖRÜK ÇOCUKLARINA EĞİTİM FIRSATI

Sibel Gezen eğitim kurumlarının sahibi ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen ile Has Yörükler Dernek Başkanı Mustafa Ateş arasında imzalanan protokol ile maddi durumu yerinde olmayan yörük çocuklarına yüzde 40 indirim yapılmasına karar verildi.

 

Hös Yörükler Dernek Başkanı Mustafa Ateş, maddi durumu yerinde olmayan ailelerin çocukları için imzalanan bu protokol için İl Hatunu Sibel Gezen’e teşekkür ederek, “Bizler imkansızlıklar içinde okuduk. Okula gidebilmek, bir harf öğrenebilmek, eğitim alabilmek için her sabah kilometrelerce yolu yürüdük, aynı yolu geri döndük. Öğleyin çantamızın içindeki yufkanın içinde deri peynirini katık yaparak açlığımızı giderdik. Şimdi şartlar değişti ama fakirlik değişmedi. Bu nedenle okumak isteyen ama maddi imkanları el vermeyen yörük çocukları için İl Hatunumuz Sibel Gezen hanımefendinin sunduğu bu imkandan yararlanmak isteyen herkes bize başvurabilir” dedi.

 

Sibel Gezen eğitim kurumlarının sahibi ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen’de çocukların eğitimleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını bildirerek “Genç bir fidan olarak gördüğüm gençlerimizin eğitimleri için her türlü fedakarlığı yerine getiriyoruz. Bu gün omuz verdiğimiz gençlerimiz, vatana millete hayırlı meslek sahibi insanlar, söz söyleyenleri olarak gördüğümüz an, asıl benim mutlu olduğum zaman o zaman olacaktır” dedi.

 

Bu haber toplam 786 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.