1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

Göynük MYO'nin konuğu Nasuh Boztepe oldu

Göynük MYO'nin konuğu Nasuh Boztepe oldu
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri 2.sınıf öğrencilerinin ders kapsamında konuğu İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe oldu.

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk "Okulumuz tematik bir okuldur. Turizme hizmet eden istihdamı olan bir okuldur. Bugün İş Sağlığı ve İş Güvenliği dersini bu konuda uzman olan Nasuh Boztepe ile öğrencilerimize anlatmak istedik. Sağolsun kendisi bizleri kırmadı ve misafirimiz oldu" dedi. İş Sağlığı Uzmanı Nasuh Boztepe öğrencilere tecrübelerini anlattı. Nasuh Boztepe "İş güvenliği ve iş sağlığı ülkemiz için çok önemlidir. Üniversite öğrencileri ile çalışma hayatına atılmadan tecrübelerimizi paylaşmak güzeldir. Bugün aşçılık ile ilgili konularda dikkat edilmesi gereken hususları paylaşacağız" dedi.

Boztepe'nin esprili anlatımı
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğrencileri ise program sonunda gerek çalışma hayatında gerekse stajer olduğumuz zaman bile hangi haklara sahip olduğumuzu öğrendik. Ayrıca çalışma hayatında iş güvenliği ne kadar önemli verilen örneklerle daha iyi anladık" dedi. Program Nasuh Boztepe'nin esprili anlatımı ile öğrencilerin ilgisini çekti. Program sonunda İş Güvenliği Uzmanı Nasuh Boztepe Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Sekreteri Bayram Direk ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Mahsum ALTAŞ

Bu haber toplam 4407 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.