1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 19 °C

Hakkı Bulut bypass sürecini anlattı

Hakkı Bulut bypass sürecini anlattı
Geçtiğimiz aylarda kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan, by-pass ameliyatı olan Hakkı Bulut geçirdiği süreci ve yaşadıklarını anlattı.
Şu an sağlık durumun gayet iyi olduğunu belirten usta sanatçı; ‘Sağlığım veya maddi olarak herhangi bir sıkıntım yok, ama çalışmadan duramam’ dedi.
 
Usta sanatçı Hakkı Bulut, bilinmeyenlerini Teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programında anlattı. İşte Bulut'un açıklamalarından satırbaşları:ÖMRÜM BENİ BURAYA KADAR TAŞIDI"
 
Uzun zamandır göğüs ağrısı çektiğini anlatan Hakkı Bulut, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı:
"Küçüklüğümde hiç koşamaz hemen bayılırdım demek ki o zamandan gelen bir şeymiş bu. Geçen sene yurtdışına konsere giderken havalimanında yine göğsüme ağrı girdi nefes alamaz ve yürüyemez oldum. O arada telefonu çıkartarak, 'Ömrüm beni buraya kadar taşıdı' yazdım. Her zaman başıma gelir. Sık sık göğsüme ağrı giriyordu ama 10 dakika sonra geçerdi. O yüzden ben de önemsemedim"
 
SIRTIMA BİR AĞRI GİRDİ, NEFES ALAMADIM"
 
Bir gün sırtıma geçmeyen bir ağrı girdi, nefes almakta güçlük çektim. Hemen doktorumu aradım, o da beni bir hastaneye yönlendirdi. Yolda eşim Saadet Hanım'ı aradım,' Ben hastaneye gidiyorum' dedim. Orada anjiyo oldum ama doktorum ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Benim ameliyatım kapalı ameliyattı. Göğsümün altından alınan damar kalbime takıldı.
 
"KENDİ ŞARKILARIMI DUYUNCA GÖZLERİMİ AÇTIM"
 
Ameliyathanede yanımdaki doktorlar benim şarkılarımı açmış ben de onu duyarak uyandım. Farkına varmadan şarkı söyleyerek uyanmışım. Ameliyattan 3 gün sonra ayağa kalktım ve taburcu oldum. Operasyondan 5 gün sonra yazlığıma giderek arılarımla ilgilendim sonra birer buçuk saat konser vererek kendimi sınadım
 
KONSERLERDE FİYATI BEN BELİRLEMİYORUM
 
Ben konser verirken karşı tarafta bana bu kadar para verin demiyorum, ‘bütçenizi zorlamayın ne kurtarırsa o olsun’ diyorum. Vatandaş bana ‘bin liram var’ dediyse bin liraya giderim. Demek ki o kadar parası varmış. Düğünlere gitmeden önce hep yanımda bir altın bulundururum. Bir gün bir düğüne gittim baktım fakirler beni de çok seviyorlar, çıkardım cebimdeki altını onlara hediye ettim. Mesela bir başka düğüne gittim hiç para konuşmadım, adamlar çıkardı benim tahmin ettiğimin iki katı para verdi. Allah yaptığın iyiliğin karşılığını başka bir yerden veriyor.
Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.