1
  • BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • Antalya 18 °C

HALİL BAŞKAN DELİKANLI ADAMDIR

HALİL BAŞKAN DELİKANLI ADAMDIR
Cumhur İttifakı hafta sonunda da Aksu’da hummalı çalışmalar yürüttü. Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin seçim çalışmalarına Hacıaliler- Mandırlar mahallelerini kapsayan toplantıve Atatürk-Çamköy Mahallelerini kapsayan başka bir toplantı ile devam etti

Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı, mevcut Başkan Halil Şahin cuma akşamı Hacıaliler Mahallesindeydi. Hacıaliler-Mandırlar halkını kapsayan toplantıda Başkan Şahin hizmetlerini anlattı. Göreve gelir gelmez semt polikliniğini yaptıklarını söyleyen Şahin, hastane inşaatının başladığını ve 3 yıl içinde biteceğini söyledi. Şahin, “Birileri gelir size hastaneyi bir yıl içinde bitireceğim der hala 2014 yılı öncesindeki siyaset kafası mantığıyla hareket etmeye kalkar, ama artık siyaset bu değil millet uyandı. İhaleyi alan firma parasını devletten alacak, 3 yıl içinde bitirecek. Belediyenin imkanıyla bunu yapmak mümkün değil. Hastaneyi ben yapacağım diyene herkes güler.” dedi. Aksu’da planlamanın önemine değinen Şahin, 30 bin dönüm alanda planlama yapıldığını aktardı. 2B konusuna da değinen Şahin, “Biz sorunlarınızın yakın takipçisi olduk. Defalarca Defterdara gidip bu konuyu konuştuk. Bazı mahallelerde fiyatlar düşündüğümüz gibi çıktı. Kurşunlu taraflarında çok sıkıntı olmadı. Hacıaliler tarafları çok farklı, tahmin etmediğimiz gibi çıktı. O zamanlar da sizi uyardık, yerinizi satmayın devlet yerinizi elinizden almayacak dedim. Uyarılarımıza rağmen ucuz fiyatlara yer satanlar oldu. %20 meselesi var. Tarım alanı olarak alınan yerler değerinin %50’si ile alındı. Arsa ticari olarak alınmış olsa %70 değeri ile alınacaktı. %20 daha düşük alınmış oldu. Bu %20 sorununu kaldırmak için çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşların bu bölgede yüksek fiyatlar nedeniyle ödemekte zorlandığını biliyoruz. Burada imar çalışmasına ağırlık vermemiz sizin arazilerinizin değer kazanması için. İmar çalışmasının ardından halkın elindeki yerler daha da değerlendi. Buradaki sorunları Ankara’nın desteği ile yine biz çözeriz.” diye konuştu. 
KÖSE, “HALİL BAŞKAN İŞİNİ GÖNÜLDEN YAPAR”
AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, “Halil Başkanı hepimiz tanıyoruz. Delikanlı, on numara bir adamdır. Lafını dosdoğru söyler. Yapabileceğini söyler, delikanlıdır ne diyorsa onu yapar, yapamayacağı şeyin sözünü vermez. Bugüne kadar onu öyle bildik, bundan sonra da kessen değişmez. Halil ağabeyimiz yaptığı her işi gönülden yapan bir adamdır. İstemediği hiçbir şeyi yaptıramazsınız.” diye konuştu. 
KÖSE: ŞAHİN VE TÜREL’E DESTEK VERELİM
Sorunları çözebilmek için bir ve beraber olmak gerektiğini vurgulayan Köse, “Bizi yalnız bırakırsanız sorunları çözemeyiz. Şimdi birlikte olunca Çalkaya gibi sorunları çözdük. Aksu’da Halil Şahin’e, Büyükşehir’de Menderes Türel’e destek verin biz birer birer sorunları çözmeye devam edelim.” dedi. 
KÖSE, “%20 SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
%20 meselesi hakkında da konuşan AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Köse, “Önümüzde bir sıkıntı var, bunu kabul ediyoruz. Bu konu yasal düzenleme gerektiren bir konu. Benim burada söz vermemle olacak iş değil, Meclisten kanun çıkması gerekiyor ve biz elimizden ne gelirse yapacağız. Bu sorunu çözecek olan da Cumhur İttifakı.” şeklinde konuştu. 
TAŞ, “BİZ SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ”
Atatürk-Çamköy Mahallelerini kapsayan toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, bugüne kadar asla halka yalan söylemediklerini, ne derlerse yaptıklarını anlattı. Taş, “Aksu’ya söz verdik tramvay getirdik. Çalkaya, Atatürk Mahallelerinin sorununu çözemeyeceğimizi söylemişlerdi. Özel yasa çıkararak bu sorunları çözdük. 2004-2009 yılları arasında Menderes Türel ile Antalya çağ atladı. Menderes Başkan ve Halil Başkan sayesinde bu dönem çok hizmet alındı. Aksu’da birçok yol sıcak asfaltla tanıştı. Menderes Başkan Sarısu’dan Kundu’ya metro getirecek. Su 5 tona kadar bedava olacak. Ulaşım sabah 5-7, akşam 7-9 saatleri arasında bedava oldu. Bizim farkımız bu, biz söz verdik mi tutarız. Halil Başkan hep sizin aranızdaydı. Bizi arayıp ta başkana ulaşamıyorum diyen bir kişi olmadı. Bizim başkanlarımız hep halkın arasında olur. Biz Halil Başkanımızın vaatlerinin arkasındayız. Aksu bizi hiç yalnız bırakmadı hep bize destek verdi. Biz bugüne kadar yanınızda olduk, bundan sonra da yanınızda olacağız. 31 Mart’ta inşallah sizlerin desteği ile Halil Başkan kazanacak, Aksu kazanacak. Menderes Başkan kazanacak, Antalya kazanacak.” dedi. 

Bu haber toplam 2149 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.