1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2504.307
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.751
  • Antalya 21 °C

HALKIMIZIN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ

HALKIMIZIN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ
Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin Pınarlı’da gerçekleştirdiği mahalle toplantısında büyük coşkuyla karşılandı.

Cumhur İttifakı Aksu’yu karış karış gezmeye, düzenlediği mahalle toplantıları ile halka hitap etmeye devam ediyor. Salı günü Altıntaş Mahallesinde kapı kapı gezen Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak vatandaşlarla hasbihal etti. Mahalle sakinlerinin belediyeden taleplerini de dinleyen Şahin, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

AKSU’NUN İLK TAZİYE EVİ YAPILACAK
Akşam saatlerinde ise Pınarlı Mahallesinde halk toplantısına katılan Şahin, gördüğü coşkulu ilgiden dolayı memnun kaldı. Geçmişte Aksu’nun siyasetinin döndüğü her meseleyi ya çözdüklerini ya da bir yerlere kadar getirdiklerini kaydeden Şahin, “Hastane yok denirdi, başlandı 3 yıla kadar bitecek. Kanalizasyon çalışmaları imarı biten yerlerde yapılıyor. İlçenin bir meydanı yok derlerdi 3 Nisanda hükümet konağı ve kent meydanının ihalesi yapılacak. EXPO sayesinde köprülü kavşaklar, raylı sistem gibi büyük işler yapıldı. Bizim dönemimizde kapalı pazarlar, parklar yapıldı. Yeter mi yetmez elbette. Adaylardan hükümet konağı, hastane, mesire alanı yapacağız diyenler var. Biz zaten bunları başlattık, pırıl pırıl bir mesire alanımız olacak. Şimdi bakıyorum ne yaptıysak ya görmezden geliniyor ya da çamur atılmaya çalışılıyor. Çalkaya’da 40 bin civarı tapu dağıttık, tapuları sahte diye ortalık karıştıranlar var. O bölgenin planlamasında üniversiteler, ticari alanlar var. Bunları bile görmezden gelenler var. Pınarlı Bölgesinde mülkiyetle ilgili sıkıntılar vardı, sizlerle toplantılar yaparak ne yapabileceğimizi görüştük. Siz tapularınızı istediniz, istemediğiniz bir şey yapmadık. Şeffaf çalışmalar yürüttük. Birileri felaket tellallığı yaparak kafanızı karıştırmaya kalkıyor. Niye hala tapularınız verilmedi diye konuşuyorlar. Bu işler hemen çözülen konular değil. Biz, biz mantığı ile bu sorunları çözüyoruz. Planlama yapılırken 25 binlik ve 5 binlikler Büyükşehir Belediyesi’nde yapılıyor. İmar yapılırken binalarınızı korumaya çalıştık, arsanıza değer katmaya çalıştık. Bu konuda ciddi çalışmalar yaptık. Evi yolda kalanlara mutlaka para verilecek, kiraya çıkanlara kira yardımı yapılacak. 18 uygulaması da bitince parklar, taziye evi, aşevi yapacağız. Taziye evi Aksu’da ilk olacak.” dedi. 
SORUNLARI YASAL DÜZENLEME İLE ÇÖZÜYORUZ
Birçok hizmet yaptıklarını ama asıl meselenin şehirleşme olduğunu dile getiren Başkan Şahin, “Elektriği, suyu olmayan evler vardı. Bunlar yasal hale getirilerek sorunlar ortadan kaldırıldı. Bunlar hep arkamızda hükümetimizin desteği sayesinde oldu. Aksu’nun sıkıntıları ile ilgili ne varsa çözülüyor. Bizden önce Atatürk Mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediyesi’ni basardı, biz özel yasa ile onların sıkıntılarını da ortadan kaldırdık.” diye konuştu.
0,6 EMSALE KARŞI ÇIKANLAR 1 VAAT EDİYOR
Hacıaliler Mahallesine de değinen Şahin, “Hacıaliler’de emsali 0,1 den 0,6 ya çıkardık. Bunu Büyükşehir’de Menderes Türel başkanımızın verdiği destek ile yaptık. Meclisten oy çokluğu ile geçirdik. Şimdi birileri gelmiş vatandaşa 1’e çıkarırız diyor. 1 yapalım da bir tutarlılığın olmalı. Büyükşehir’de CHP 0,6’ya bile karşı çıktı, şimdi Muhittin Böcek halka 1 sözü veriyor.” dedi. 


ŞAHİN, “DERDİMİZ HİZMET YAPMAK”
Bölgenin her türlü problemini bildiklerini aktaran Şahin, “Biz sağduyulu insanlarımıza güveniyoruz. Ülkenin birliği, bütünlüğü söz konusu olunca diğer partilerdeki duyarlı insanlar da birlik oluyor. Bu dönemde palavra atanlar, çamur atanlar çok fazla. Bizim derdimiz ise Aksu’ya hizmet yapmak.” diyerek 31 Mart’ta Cumhur İttifakına destek istedi. 
Toplantıda Şahin’e, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, başkanın eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.
 

Bu haber toplam 2582 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.