1
  • BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Antalya 26 °C

Hanımlara spor müjdesi

Hanımlara spor müjdesi
Tekvando Milli Takımı’na 17 sporcu gönderen Barış Mahallesi’ndeki Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Kepez Başkanı Tütüncü, gençlere spor akademisi, mahalleli hanımlara ise spor kursu müjdesi verdi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, milli takıma sporcular yetiştiren ve ulusal turnuvalarda önemli başarılara imza atan Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın yer aldığı ziyarette Tütüncü, Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi’nce açılan tekvando kursuna katılan öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

Hentbol şampiyonu oldular 
Tütüncü, Barış ve çevre mahallelerinin gençlerini ve çocuklarını sporla geleceğe hazırlayan Prof İhsan Koz İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü’nün, Tekvando Milli Takımı’na 17 sporcu gönderdiğini belirtti. Bu başarısından dolayı kulübün antrenörleri Minnet Demir ve Ümmü Özcan’ı kutlayan Başkan Tütüncü, Prof İhsan Koz İlkokulu’nun kendisi için önemli bir eğitim kurumu olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Bu okulda 2010’da çok önemli bir başarı elde ettik. Bu okulun kız hentbol takımı vardı. Okulun beden eğitimi öğretmeni Seda Hoca, hentbol takımını Türkiye şampiyonu yapmıştı. Belediye olarak kendilerine ciddi bir destek vermiştik. O gençler, gurur kaynağımız olmuştu.”

Başarı hikâyesi bekliyorum
Çocukları, gençleri güçlü bir şekilde geleceğe hazırlamak amacıyla spora ciddi bir destek verdiklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, tekvandoculara şöyle seslendi: “Yaptığımız işe dört elle sarılın. Kocaman hayaller kurun. Başarılı olacağınıza inanının. Kulübün 17 tekvandocusunun Milli Takımda yer almaları bizi mutlu etti. Her zaman sizin yanınızdayız. Belediyemiz, imkânlarıyla, sağlayacağı katkılarla sizlerin yanında olacak. Tek isteğimiz sizlerin güçlü bir şekilde geleceğe taşınmasıdır. Sizleri çok seviyorum. Bu okul, güzel başarı hikâyeleri yazdı. İnanıyorum ki çok daha büyük bir hikâyeler gelecek. Belediyecilikte benim en önemli önceliğim çocuklar ve gençlerdir. Çünkü çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Size verdiğimiz değeri fark ederek çalışmaya devam edin. Hiç durmayın her zaman yanı başınızdayım.”

Kepez spor akademisi kuruyor 
Daha sonra sporcuların ailelerine seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasında şunları kaydetti: “Çocukların, gençlerin eğitimleri, güçlü bir şekilde geleceğe hazırlanmaları ve onların sosyalleşmesi konusunda büyük gayretler gösterdik, gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem amatör sporları çok daha farklı şekilde destekleyeceğiz. Bugüne kadar amatör sporlarda çok çok iyiydik. Ama bundan sonraki süreçte amatör sporla ilgili yeni bir adım atıyoruz. Yeni dönemin 123 projesinden bir tanesi spor akademisi olacak. Belediye olarak spor akademisi kuracağız. Bu spor akademisinin içerisinde amatör sporlara ilişkin bir şube de olacak.” Tütüncü, Barış Mahallesi’ndeki hanımlara, Prof İhsan Koz İlkokulu’ndaki spor salonunda, plates, step ve aerobik kursu açacaklarının da müjdesini verdi. HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 2572 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.