1
  • BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Antalya 27 °C

Hepimizin çocukları

Hepimizin çocukları
Muratpaşa Belediyesi’nin Memurevleri Mahallesi’nde bulunan destek eğitim kurs merkezinde çocukları skolyoz taramasından geçen veliler, “Çocuklarımızı önemsediği ve değer verdiği için Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Muratpaşa’da Belediye Başkanı Ümit Uysal’la birlikte başlayan halk sağlığı tarama programları ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilere yönelik skolyoz, omurga eğriliği, taramasıyla devam ediyor.

Belediyenin destek eğitim kurs merkezlerinde 3 yıldır devam eden program kapsamında Muratpaşa Belediyesi, bu kez Antalya Falez Rotary Kulübü işbirliğiyle Memurevleri Mahallesi’nde bulunan merkezde skolyoz taraması gerçekleştirdi.

Tarama programı kapsamında merkezde eğitimlerine devam eden 80 öğrenci Opr. Dr. Erhan Karabuga tarafından muayene edildi. Skolyozun omurgada eğriliği hastalığı olduğunu belirten Dr. Karabuga, hastalığını farklı yaş gruplarında görülebileceğini söyledi. Sıklıkla yetişkin yaş gruplarında görülen hastalığın, çocukluk çağında tanı almasının önemine dikkat çeken Dr. Karabuga, aileleri çocuklarının omuz yüksekliğin eşit olmaması durumunun skolyoz açısından şüphelendirmesi gerektiğini belirtti.

Falez Rotary Kulübü Başkanı Berna Tuzlak ise Muratpaşa Belediyesi’nin sunduğu imkan sayesinde bu sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiklerini belirtirken Memurevleri Destek Eğitim Kurs Merkezi velileri adına Gülcan Saçalı, “Çocuklarımızı önemsediği ve değer verdiği için Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1455 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.