1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • Antalya 15 °C

HIZLANIYORUZ

Teslime Tosun

 


KÖŞEBAŞI 

HIZLANIYORUZ

Geçtiğimiz hafta Aksu'daki Orion Pazar'la ilgili bir yazı kaleme almıştım. Aksu Belediyesi Spor alanı olarak ayrılan yere birilerine kurdurduğu pazarla ilgili olarak mahkeme iptal etmesine, Bakanlık tarafından müdahale edilmesine rağmen çok ucuz bir kirayla yine aynı kişilere vermeye çalışması, bu nedenle komisyon kurduğunu, Aksu İyi Parti meclis üyesi Ramazan Özen'in can siperane bir şekilde bu pazarın 20 milyonu aşan gelirini Aksu Belediyesine, dolayısıyla Aksu halkına kazandırma çalıştığını yazmıştım. 

Bu yazının ardından CHP ve İYİ Partililer harekete geçtiler. Bu gün sabah saatlerinde CHP il Başkanı Nusret Bayar ve İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ve bazı milletvekillerinin katılımı ile bir basın toplantısı düzenliyorlar. 
Aksu halkı için iyi olur inşallah

Ak Parti ise Kumluca için harekete geçti. Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, önceki gün Kumluca'ya gidip, Kumluca'lı kurmayları ile bir araya geldi. Kumluca'daki gelişmeleri, olayları ve bundan sonra ne yapacaklarına dair yol haritalarını belirleyip geri döndü. 

Kumluca'da Mustafa Köleoğlu için "Süt döküldü artık, toplanmaz" gibi geliyor. 

Serik'de durum beklemeye alınmış gibi. Ancak aldığım bilgilere göre önümüzdeki hafta başta Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere Serik'te bir toplantı yapacaklarını öğrendim. Bakanlar ve yerel siyasetçiler kafası karışık olan Serik halkına yapılanları, yapılacakları ve hangi sahilin ne olduğuyla bilgi vereceklerini öğrendim. Aldığım bir başka bilgi ise Sayın Cumhurbaşkanımızın duyar duymaz olaya el koyarak gerekli talimatları verdiği yönündeydi. 

Serik halkı ve Turizm için hayırlısı olur inşallah

Antalya'lı siyasetçiler bir satranç ustası gibi tek tek hamlelerini yapacaklar. Bizlerde ne olacağını göreceğiz bakalım. 

Bu yazı toplam 3552 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.