1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • Antalya 13 °C

İhracatçılar birliğinden toplu istifa

İhracatçılar birliğinden toplu istifa
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Genel Kurulu,yayımladıkları açıklamayla toplu olarak istifa ettiklerini duyurdu.

Açıklamada, 
"2018 yılı Nisan ayında gerçekleşen Batı Akdeniz Ihracatçılar Birliği Genel Kurulu'ndan bugüne kadar, büyük bir gurur ve özveri ile sürdürdüğüm Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden, aşağıda belirttiğim nedenlerden dolayı ayrılmış bulunmaktayım.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği, Antalya, Burdur ve Isparta bölgesinde, ihracat gibi milli bir meselenin sevk ve idaresi ile birlikte temsilinden mükellef, saygın ve köklü bir kuruluştur.

2 yıl önce büyük bir heyecan ve yüksek motivasyon ile göreve gelen tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız, uzun yıllara dayanan bilgi, birikim ve deneyimlerini birlik nezdinde Batı Akdeniz ihracatçılarının hizmetine sunmak ve bu köklü kuruluşun işlevselliğini artırmak adına hiç vakit kaybetmeden çalışmaya ve proje geliştirmeye başlamıştır.

Geride kalan 2 yıllık süre zarfında, proje geliştirme ve uygulamanın yanı sıra birliğin sevk ve idaresi ile temsilinde ortaya konan vizyon, Yönetim Kurulumuzda derin ayrılıkların oluşmasına yol açmış, bu durum Birliğin sağladığı faydayı minimumun da altına indirecek kadar zaafiyete neden olmuştur. Sonuç olarak bu nahoş ortamda Yönetim Kurulunun görev yapma imkanı ortadan kalkmıştır.

İşlevsizliğin had safhada, kişisel hırs ve menfaatlerin ön planda olduğu bir ortamda görevde kalma ısrarının, sorumlusu olduğumuz şehirlere, sektörlere ve ihracatçılarımıza zarar vereceği düşüncesiyle aşağıda isimleri yazılı Denetim Kurulu Üyesi, Asil ve Yedek Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte 4 yıllığına seçilmiş olduğumuz tüm görevlerden, 15.05.2020 tarihi itibariyle ayrıldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Detaylı bilgilendirme ve açıklama önümüzdeki hafta yapacağımız basın toplantısı ile kamuoyunun bilgisine sunulacaktır." ifadeleri kullanıldı. Haber Merkezi

Bu haber toplam 2542 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.