1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • Antalya 13 °C

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Başkan Böcek’i ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Başkan Böcek’i ziyaret etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından karşılanan Akşener, Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Başkan Böcek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırlamaktan onur duyduğunu belirtirken, Genel Başkan Akşener de, “Size inandık, güvendik ve bir yolculuğa çıkıldı. Antalyalılar sizi destekledi ve alınmaz denilen, mümkün olmayan denilen bir seçimi aldınız” diyerek Başkan Böcek’e başarılar diledi.

 

667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerini izlemek için Antalya’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gelişinde Başkan Muhittin Böcek, Başdanışman Av. Cansel Tuncer, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları ve bürokratlar tarafından karşılandı. Ziyarette İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ve İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın da yer aldı. Belediye Şeref defterini imzalayan Akşener deftere şunları yazdı; “Bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmekten mutluyum. Yeni dönemde yeni bir belediyecilik anlayışıyla Antalya’da sahip olduğu medeniyetin gereklerine uygun bir kent ve yaşamın kurulacağından eminim.”

 

BAŞKAN BÖCEK’TEN GENEL BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Şeref defterinin imzalanmasının ardından başkanlık makamına geçildi. Başkan Muhittin Böcek burada yaptığı konuşmada, “Bizi bugün Antalya’mızda onurlandıran Sayın Genel Başkanımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinde Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç şüphesiz dünyanın en güzel yeri” dediği Antalya’mızı bana emanet ettiler. Kendilerinden Allah razı olsun. Hem Sayın Genel Başkanım Kılıçdaroğlu hem de Sayın Genel Başkanım Akşener’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

 

HESAP VEREBİLİR BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUZ

Kendisine inanları mahcup etmemek üzere gece gündüz demeden çalışacağını ifade eden Başkan Böcek şöyle konuştu; “İttifakın adayı olarak, ittifakın başkan ve yöneticileriyle, yol arkadaşlarımla beraber, kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ezanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize, Atatürk’ün devrimlerine inanan, AK Partililerin de, Ülkücülerin de, bütün hemşerilerimin de adayıyım dedim. Gönüllerin ittifakının adayıyım demiştim ve 99 gün gece gündüz koştuk, 100. günde yüzümüz güldü. Bugün Sayın Genel Başkan tarihi Kırkpınar’dan önce olan 667. Elmalı Güreşlerinde bizi onore etti. Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bizleri onore etti. Şahsında bütün genel başkan yardımcıları yöneticilere, il başkanımıza huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Biz sevgili hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız dedik. Her şeyimiz objektif. Bütün vatandaşlarımıza hesabı verilebilir bir ekiple çalışmalarımıza başladık. Bugün 8 Eylül, ben 8 Nisan da mazbatamı almıştım tam 150. günümde de sizlerle beraberiz.”

 

Elmalı yağlı güreşlerini izlemek üzere Antalya’ya geldiğini ifade eden ancak şartlar gereği Antalyalılara hitap etme şansı bulamadığını dile getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, “Antalyalılara ve Elmalılılara 667 kere teşekkür ediyorum. 667 kere de selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi. Başkan Böcek’e görevinde başarılar dileyen Akşener, “Size inandık, güvendik ve bir yolculuğa çıkıldı.  Antalyalılar sizi destekledi ve alınmaz denilen, mümkün olmayan denilen bir seçimi aldınız. Arkadaşlarınızla birlikte, arkadaşlarımızla birlikte size başarılar diliyorum. Vaatlerinizin takipçisi olacağımı da söylemek isterim” diye konuştu.

 

YÖRÜK ÇEYİZ SANDIĞI HEDİYE ETTİ
Başkan Böcek ziyaretin anısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yörük çeyiz sandığından getirilen fes ve yemeninin bulunduğu bir tablo hediye etti. Rumeli göçmeni bir ailenin kızı olduğunu belirten Akşener, annesinin ailesinin Avşar Yörüğü, babasının ailesinin ise Savcılı Türkmeni olduğu ifade ederek, yörüklerin tüm özelliklerini taşıdıklarını söyledi ve Başkan Böcek’e bu özel hediyesi için teşekkür etti. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1771 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.