1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • Antalya 13 °C

İYİ Parti’de “ithal” isyanı

İYİ Parti’de “ithal” isyanı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in çeşitli daire başkanlıklarına; müdürlüklerine yapılan atamalar devam ederken, Uşak Üniversitesinde görevli İsmail Oskay isimli bir memurun Daire Başkanı olarak atanması teşkilatını ayağa kaldırdı.

 

İYİ Parti kontenjanından daire başkanlığına atanan İsmail Oskay'a, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, ABB Başkanı Muhittin Böcek'e, İYİ Parti Antalya İl Teşkilatına, atama için aracı olduğu iddia edilen Akdeniz Üniversitesinde görevli Mehmet Fatih Doğrucan'a Sosyal Medyada ağır eleştiriler sıralandı.

 

İYİ Partililer, Muhittin Böcek'in başkanlığı kazanması için Antalya'da yoğun bir seçim kampanyası geçirdiklerini, İYİ Parti kontenjanından Daire Başkanlığı için ise burada özveri ile çalışan onlarla daire başkanı olabilecek kapasitede insan varken, "İthal" daire başkanı getirtilmesine ağır eleştiriler ile karşılık verdiler. "İthal" getirtilen daire başkanı olduğu iddia edilen İsmail Oskay'ın Antalya sokaklarında navigasyonla dolaştığının fotoğraflarını ise yorumların altına koydular.

İYİ Partiden meclis üyesi Mustafa Hazar'ın sosyal medyadan yaptığı bir başka paylaşımın altına ise yapılan ağır eleştirilerin başında Meral Akşener'in, böyle bir atama için bizzat Muhittin Böcek'i arayarak yaptırdığını belirten partililer, "Ne çektiysek Antalya'mı ilçe ve köyleri tanımayan başkan ve kadrolardan çektik. Yeter Antalya'ma zarar vermeyin" dediler.

 

İYİ Parti Kurucu il Başkanı Nizamettin Sağır ise yaptığı yorumda "Geçmişte eleştirdiğimiz belediye Başkanlarının yaptığı hatayı inşallah Muhittin Böcek yapmaz" diye yazdı.

Orta öğrenimini dışardan bitirerek Uşak Üniversitesin tarih bölümünü bitiren ve aynı üniversitede çalışmaya başlayan İsmail Oskay ise bu paylaşımlara "Mikro milliyetçilik yerine Türk milliyetçiliği yapalım. Bir kişiyi tanımadan emeğini bilmeden ya da kim olduğunu dahi düşünmeden tanımadan linç etmek yerine evvela lütfen bir tanışın, tanışalım. Sonra linç edersiniz" diyerek telefon numarasını yayınladı. Haber Merkezi

Bu haber toplam 4699 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.