1
  • BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • Antalya 15 °C

Kanal’ın yolları güzelleşiyor

Kanal’ın yolları güzelleşiyor
Kepez Belediyesi, doğal gaz hattı çalışmalarının tamamlandığı Kanal Mahallesi’nde, tüm sokakların altyapı çalışmalarıyla bozulan ve hizmet ömrünü tamamlayan asfaltını yenileyerek, konforlu hale getiriyor. 

Kepez Belediyesi, mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıkların yaşandığı bugünlerde, sıcak asfalt çalışmasını aksatmadan sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, imara uygun yapılaşması ile doğal gaz hattı kazı çalışmalarının tamamlandığı Kanal Mahallesi’nin tüm yollarının asfaltını yeniliyor. Mahallenin doğal gaz hattı çalışmasıyla bozulan ve kullanım ömrünü tamamlayan yollarında asfalt yenileme çalışmasına geçtiğimiz yıl başlanmıştı. Yasemin Caddesi’nin batısında kalan tüm sokakların yollarına sıcak asfalt dökülmüştü.  Fen İşleri Müdürlüğü, bu yıl da mahallenin Yasemin, Ahmet Vefik Paşa, Halide Edip caddeleri ile Sakarya Bulvarı arasında kalan sokakların asfaltını yapıyor.

50 bin metrekare yola 9 bin ton asfalt
Fen İşleri ekipleri, yenileme kapsamında alt yapı kazılarından dolayı tahrip olan ve eskiyen mevcut asfaltı iş makinesiyle kazıyarak, kaldırdı. Zemin tesviyesi yapılan yola filler malzemesi serilerek, sıkıştırıldı ve yol sıcak asfalt dökülmesine hazır hale getirildi. Daha sonra Fen İşleri çalışanları, finişer makinesiyle altyapısı tamamlanan sokaklara sıcak asfalt sermeye başladı. Kanal Mahallesi’nde, 2021 yatırım programına alınan sokaklarının 50 bin metrekare alanında 9 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. 
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, mahallenin Sakarya Bulvarı ile Namık Kemal Bulvarı arasında kalan sokakların asfaltını önümüzdeki aylarda yapacaklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.