1
  • BIST 9693.05
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Antalya 27 °C

KENT NOTLARI

Teslime Tosun

 

KÖŞEBAŞI

 

BÖCEK CUMHURBAŞKANINDAN GÖRÜŞME TALEP ETTİ

 

Ankara'dan aldığımız son bilgilere göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, göreve gelmesinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan görüşme talep etti. Sayın Böcek'in bu talebine Cumhurbaşkanlığından henüz bir dönüş olmadığı yönünde bilgi aldım. Bu talep üzerine, bu görüşmenin gerçekleşmesini şöyle bir gözümde canlandırdım. Cumhurbaşkanımız Beştepe'de Muhittin Böcek'i karşılıyor. Başkanım, Sayın Erdoğan'a sarılıyor ve Antalya şivesi ile "Abecim, Antalya'yı kaybettik diye üzülmeyin. Sen ben yok, biz varız. Hep beraber yöneteceğiz." diyor.

 

Şaka bir yana Muhittin Başkan galiba az-çok olacakları kestirdiği için ilk önce Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşmek istedi. Böylece kendisinin klasik bir CHP'li olmadığını, AK Parti kadrolarının iyi bildiği CHP dilini ve yöntemini asla kullanmadığını mesajını vererek, hükümetin desteğini almak istediğini tahmin ediyorum.

Ancak işte mesele Cumhurbaşkanının bu diyalog kurma çabasına pek de sıcak bakmadığında düğümlendi kaldı.

 

 

ADLIHAN BAŞKANA BİR KOLTUK DAHA

 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere Başkanımızı artık herkes bir çok kurum ve kuruluşlarda kendisine takdim edilen makam koltukları ile tanıyor. Kaç tane makam koltuğu var ben artık ipin ucunu kaçırdım. Adlıhan Dere Antalya'da irili-ufaklı onlarca kurum ve kuruluşlardan maaş, harcırah, huzur hakkı gibi sayısını ve miktarını bilmediğim gelir bağlanmış durumda. (ortalama 5-10 bin) Ama zehir gibi çalışma azmi olan Adlıhan Başkanım, kendisine takdim edilen tüm başkanlık, makamların hakkını verebilecek kapasitede.

 

Buradan sayamayacağım kadar çok makamın sahibi olan, Adlıhan Dere, Büfeciler Odası Başkanlığı, AESOB Başkanlığı, Kepez Esnaf Kefalet Başkanlığı, özellikle ASAT'ın Para ödeme mekanizması olan ALDAŞ'ın yönetim kurulu üyeliği koltuğu filan derken geçenlerde Akdeniz Belediyeler Birliğine yani Hakan Tütüncü Başkanımıza danışman oluvermiş.

"Yakışıır Başkanıma" dedim.

 

 

KISKANANLAR ÇATLASIN

Adlıhan Başkanı tüm kıskananlara nisbet, yakında Şoförler Odası Başkanlığını da aldı mı gerisini koy ver gitsin.

(Adlıhan Başkanım yakında kanarya sevenler derneği başkanlığını da alırsa hiç şaşırmayacağım. Başkan ortada başkanı veya yönetim kurulu olmadığı bir yer bırakmadı)

 

Esnafımızın refahının artması, onların hak ve hukuklarını korumak için parti gözetmeksiniz, gece gündüz demeden çalışan sayın Başkanımız Adlıhan Dere'yi yeni görevi için hayırlı olsun diyor ve başarılı olmasını diliyorum.

 

NOT:

Bu arada çekindikleri için özelden yazanlar, telefonla arayarak ihbarda bulunanlar, filanca yerden de maaş alıyor, falanca olayı da yaz diyenlere bir çift sözüm var. "Zamanın birinde bir köyde imama kızan ahaliden vatandaş, müftüye şikayet dilekçesi yazmış. (Sayın müftüm; bu bizim köydeki imam 40 yıldır ahaliye abdestsiz namaz kıldırıyor) diye. Müftüden vatandaşa cevap gelmiş, (Öyle enayi ahali bulduysan, 40 yılda sen kıldır. Size müstehak) demiş.

 

 

Bu yazı toplam 3525 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.