1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 16 °C

Kepez meydanı Tütüncü diyor

Kepez meydanı  Tütüncü diyor
Cumhur İttifakı'nın AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Tütüncü, “Kepez'li hemşehrilerimizin miting meydanlarındaki sevgi ve coşkusu bize 31 Mart zaferini müjdeliyor” dedi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği mahalle mitinglerine, Kepezliler yoğun bir ilgi gösteriyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen mitingde de katılım ve coşku en üst seviyedeydi.
Cumhur İttifakının AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü de yoğun bir katılımın olduğu mitingde mahalleye yeni yatırımların müjdesini verdi. 
Dr. Ayşe Tütüncü de mitinge katılarak eşi Hakan Tütüncü’ye seçim çalışmalarında desteğini sürdürdü. Açık hava toplantısında, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ile Cumhur İttifakının Kepez Belediye Meclis Üyesi adayları da hazır bulundu. 
Tapu da imar da tamam
Konuşmasında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaptıkları hizmetleri anlatarak başlayan Tütüncü, şunları söyledi: “2009'da göreve geldiğimizde mahallenin mülkiyet sorunu vardı. Gecekonduda oturan hemşerilerimiz, varını yoğunu verdikleri evlerinin tapularına kavuşmak istiyordu. O tapularını veren biz olduk. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerine tapu bedellerini ödeme kolaylığı da getirdik. Tapu ödemelerini Hazine’ye yapacak olan hak sahiplerine tam 60 ay vade imkânı getirdik. Belediyeden tapularını alan hemşerilerimize 24 ay faizsiz taksit imkânı sağladık.
İnşaat sektörü şaha kalktı
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve çevre mahallelerde inşaat emsallerinde %42 artış gerçekleştirdik. Emsal artışı ile 1000 m2.lik bir arsaya 1400 m2 inşaat yapılabilir hale geldi. Bu ne demek? Eskiden 18 daire yapılabilen bir arsaya, emsal artışı sonrası aynı büyüklükte tam 24 daire yapılabiliyor. Emsal artışı ile inşaat sektörünü şaha kaldırdık. Mahallede gecekonduların yerini imara uygun modern konutlar aldı. Mahalleye çok yakın bir alana inşa ettirdiğimiz ve günde 25 bin kişinin ziyaret ettiği Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, bölgeyi çok değerli hale getirdi.
Dört dörtlük hizmetler 
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde açılmayan imar yollarını açtık. Mahallenin tüm sokaklarının alt ve üst yapısını, asfaltını ve kaldırımını yaptık. Bölgede okul ihtiyacı vardı, bu ihtiyacı giderdik. Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile mahalleye çok amaçlı bir spor salonu kazandırdık. Mahallenin imar planına semt pazarı alanını işledik. Hicret Camii, mahalleli hemşehrilerimizin ve belediyemizin katkılarıyla dönemimizde yapıldı. Yeşilırmak Caddesi üzerindeki Sütçüler Yeni Camii’ni de yeniliyoruz. 
Mehmet Atay Caddesi’nin altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlandı. Mahalledeki yavrularımıza semt spor sahası armağan ettik.”
Arazilerinin sorunu çözülecek 
Başkan Hakan Tütüncü, yeni dönem için Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne şu müjdeleri verdi: “Önümüzdeki süreçte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne doğalgazı getireceğiz. Mahallenin mülkiyet sorunlarını büyük oranda çözdük. Konut alanlarındaki Vakıf parsellerinin takaslarını tamamladık Yeşilırmak Caddesi üzerinde ticari alanda kalan Vakıf arazileri var. Gazi, Mehmet Akif Ersoy ve Sütçüler mahallelerinde ticari alanlarda kalan Vakıf arazilerinin sorununu da önümüzdeki dönem çözeceğiz. Yeni dönemde Mehmet Akif Ersoy Mahallemizdeki semt pazarının üzerini kapatacağız.
Mahallemizin yeni okul talebini de en güzel şekilde yerine getireceğiz. HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 2207 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.