1
  • BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • Antalya 18 °C

Kepez’de kademeli normalleşme denetimi

Kepez’de kademeli normalleşme denetimi
Kepez’deki kademeli normalleşme denetimlerine katılan ilçe kaymakamı Nusret Şahin, esnafa gösterdikleri hasiyetten dolayı teşekkür ederek, “Kepez Belediyemiz  güzel çalışıyor. Odalarımız güzel çalışıyor. İnşallah iyi sonuçlarla karşılaşacağız. “ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısındaki açıklamalarından sonra kademeli normalleşme süreci tüm Türkiye’de başladı. Kademeli normalleşme süreciyle birlikte Kepez’de de korona virüs denetimlerine de hız verildi. Kepez Kaymakamı Nusret Şahin ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki esnaf denetimine katıldı. Hayırlı olsun dileklerinin iletildiği esnafa, virüsle mücadele kapsamında da uyarılar yapıldı. Kepez’de Namık Kemal Bulvarı’ndaki kademeli normalleşme denetimlerinde, ilçe esnafının pandemi kurallarına uyum gösterdiği görüldü.

Kaymakam Şahin’den esnafa teşekkür

Esnafa gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, “Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kepez ilçemizde dinamik denetim sürecini başlattık. Hassasiyetle 7 gün 24 saat  denetimlerimizi yapacağız. Amacımız ceza kesmek değil, amacımız kimseyi cezalandırmak değil. Tek amacımız daha yaşanılabilir korana virüsten uzak bir Kepez. Ve sonuçta da huzur içinde sağlıklı bir ülke için mücadele ediyoruz. Kendi payımıza düşeni yapıyoruz. Bugün de birlikte Kepez Belediye Başkanımız Hakan bey ve Pastacılar Odası Başkanımız Kerim bey ile beraber çıktık. Esnafımıza selam veriyoruz. Bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Hayırlı işler diliyoruz. Bunun devam etmesini yasakların peyderpey kaldırılması için elimizden gelen mücadeleyi yapıyoruz. Belediyemiz güzel çalışıyor. Odalarımız güzel çalışıyor.  Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah iyi sonuçlarla karşılaşacağız. “ diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, kaymakamımızla beraber Namık Kemal Bulvarı esnafımızla bir araya geldik. Pandemi de normalleşme tedbirlerine özen gösteren esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 781 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.