1
  • BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Antalya 16 °C

Kepez’de Yalçıntaş Hayranlarıyla buluştu

Kepez’de Yalçıntaş  Hayranlarıyla buluştu
Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Antalya Kahve Festivali kapsamında sevilen sanatçı İlyas Yalçıntaş sahne aldı.

Kepez’i Antalya’nın cazibe merkezi haline getiren projelerden sadece bir tanesi olan Antalya Kahve Festivali sevilen sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapıyor. Binlerce ziyaretçiyi ağırlayan festival, gündüz kahve tutkunlarının meraklı damaklarına hizmet verirken, akşam saatleri de açık hava konserlerine sahne oluyor. Festival kapsamındaki ilk konser sevilen sanatçı İlyas Yalçıntaş tarafından verildi.

 

İlyas Yalçıntaş coşturdu

Dokuma Park’ta gerçekleştirilen festival kapsamındaki açık hava konserine farklı yaş gruplarından binlerce vatandaş katıldı. Tıklım tıklım olan konser alanı önce Antalya’nın sevilen müzik grubu Sütlü Kakao’nun, ardından da İlyas Yalçıntaş’ın şarkıları ile coştu. Bir müzik yarışmasına katılarak günden güne artan bir üne kavuşan genç şarkıcı sahnede sevenlerine en özel şarkılarını seslendirdi.

 

Tütüncü den çiçek

Gündüz vakitleri festivali gezdiğini ve Antalya’nın muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ifade eden Yalçıntaş’a Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından çiçek takdim edildi. Eşi Doktor Ayşe Tütüncü ile birlikte festival sahnesinden kalabalığa seslenen Tütüncü, böyle bir festivalin ev sahibi ve öncüsü olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, bu güzel etkinliğin tüm Antalya’ya hayırlı olmasını temenni etti. İkinci gününde on binlerce kişiyi ağırlayan Antalya Kahve Festivali, sanatçının sevilen şarkıları ile ikinci günü geride bıraktı. Festival kapsamında ünlü sanatçı Fatma Turgut da sahne alacak.  HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 2783 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.