1
  • BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Antalya 22 °C

KEPEZ'DEKİ OKUL ÇEVRELERİNDE SIKI DENETİM

KEPEZ'DEKİ OKUL ÇEVRELERİNDE SIKI DENETİM
Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Müdürlüğü, Asayiş, Narkotik, Trafik ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğündeki polislerin katıldığı operasyon ile Kepez bölgesinde bulunan okul çevreleri, gençlerin gittiği kafeler, internet salonları, işyerlerini denetlediler.

Antalya polisi yaptığı yazılı açıklamada "Okullar Çevresinde Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulamasının" Çocukların en çok vakit geçirdikleri eğitim ortamlarının ve çevresinin daha güvenli olması, uyuşturucu başta olmak üzere her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, birçok suçtan zarar görmelerini engellemek ve okul çevresinde öğrencilerin güvenliğini tehdit eden alanların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. 
Polis, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan okul ve çevreleri ile yakınlarındaki park, bahçe vb. yerlerde başta narkotik suçlar olmak üzere, umuma açık yerler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları gibi yerlerde denetim yaptı., 
Bu denetimlerde 10 okul çevresinde faaliyet gösteren 3 İnternet Salonu,3 Park/Bahçe denetlendi.  Bu denetimlerde şüpheli görülen 74 şahıs incelendi. Ayrıca trafik yönünden  6  adet araç incelenmiş, 4 motosiklet sürücüsüne toplam 4 bin 723 TL idari para cezası uygulandı. 1 motosiklet sigortası ve fenni muayenesi olmadığından, 1 motosiklet ise Çekme belgeli, plakasız ve sürücüsünün ehliyetsiz olması nedeni ile toplam 2 motosiklet trafikten men edilmiştir.  
Polis, başta öncelikli okullarımız olmak üzere, tüm okullarımız çevresinde uygulamalarımız periyodik aralıklarla devam edecektir.
Haber Merkezi 

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.