1
  • BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • Antalya 21 °C

Kepez’in önceliği çalışanlarının güvenliği

Kepez’in önceliği çalışanlarının güvenliği
Çalışanlarının haklarını alın teri kurumadan ödeyen Kepez Belediyesi, çalışanlarının güvenliğine de büyük önem veriyor. bin 965 personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi semineri verilirken, bin 924 personel de sağlık taramasından geçti.

Kepez Belediyesi, hizmet içi eğitimlerle personelinin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmasını sağlıyor. Kepez Belediyesi’nin bünyesinde 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi, belediye personelinin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmasını sağlıyor. Kepez Belediyesi’nde çalışan bin 965 personele 12 saatlik ‘Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ kapsamında seminer veren birim, sağlık taramaları noktasında da bin 924 personele ulaştı. Seminerlerin yanı sıra, belediyenin şantiyelerinde çalışan personellere yönelikte her sabah sağlık ve güvenlik önlemlerinin anlatıldığı işbaşı konuşmaları da yapılıyor. Belediye personelinin daha da bilinçlendirilmesi için İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından, belediye binası ve şantiyelere de ‘Kazaya Ramak Kala Bildirim Kutusu’ asıldı.

Kepez’de önce güvenlik, sonra işbaşı

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yavuz Ekiz, Kepez Belediyesi’nde yürütülen iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri hakkında bilgi verdi. Her geçen gün daha sağlıklı ve güvenli bir belediye olma yolunda ilerlediklerini belirten Uzman Yavuz  Ekiz, İş Sağlığı ve Güvenliği önlemleri  ve işbaşı konuşmaları sayesinde iş kazalarının önüne geçildiğini bildirdi. Ekiz, “Kazaya ramak kala’ hakkında da tüm personellerimizi bilinçlendirdik. Belediye binalarına ve şantiyelerimize de ‘Kazaya Ramak Kala Bildirim Kutusu’ astık. “ dedi. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yavuz Ekiz, şantiyede çalışan işçilerin her sabah yapılan iş başı konuşmalarının ardından işe başlandığına da sözlerine ekledi.  Haber Merkezi

Bu haber toplam 836 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.