1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • Antalya 13 °C

Kepez’in sağlığı takibimiz altında

Kepez’in sağlığı  takibimiz altında
Kepez Belediyesi hizmete soktuğu sağlık TIR’ı 10 bin kişiye sağlık hedefine ulaşıyor. Kepez Başkanı Tütüncü, “hemşehrilerimizin sağlığını kendimize emanet kabul ettik” dedi.

Kepez Belediyesi’nin, Sağlık TIR’ı ile mahallelerde gerçekleştirdiği göz taramaları devam ediyor. Hekim, hemşire ve sağlık teknisyeninin yer aldığı sağlık tırının bu seferki durağı Çamlıbel Mahallesi oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu sezon 10 bin kişiye ücretsiz sağlık taraması yapma hedefiyle yola çıkarılan Sağlık TIR’ını ziyaret ederek, Kepezlilere verilen hizmeti yerinde inceledi.

SINIRSIZ SAĞLIK HİZMETİ

Örnek alınan modern bir sağlık hizmeti gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Tütüncü, “Sağlığımız en büyük varlığımız. Bugüne kadar sağlık alanında çok önemli yeniliklere imza attık. Belediye Sağlık Merkezimiz, evde sağlık hizmetlerimiz, mahallelerde, okullarda gerçekleştirdiğimiz taramalar ile sınırsız bir sağlık hizmeti anlayışıyla, hemşehrilerimizin sağlığını kendimize emanet kabul ettik” dedi.

 

TEDAVİ BİTENE KADAR TAKİP

Koruyucu sağlık hizmeti kapsamında geçen sezon 31 mahallede 5 bin 589 ilçe sakininin ücretsiz göz taramasından geçirildiğini hatırlatan Başkan Tütüncü, tedaviye ihtiyacı olan 772 kişinin de tam teşekküllü hastanelere yönlendirildiğini belirtti. Başkan Tütüncü, Belediye Sağlık Merkezi (BSM)tarafından da hastaların durumlarının takip edildiğini söyledi.

 

BSM’DE 10 POLİKLİNİK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, BSM sağlık hizmetlerini çeşitlendirdiklerini de sözlerine ekledi. İçinde 10 farklı polikliniğin yer aldığı BSM’de göz polikliniğinin de olduğunu hatırlatan Tütüncü, mahallelerdeki taramalara yetişemeyenlerin buradan da ücretsiz olarak hizmet alabileceğini bildirdi.  Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün  göz sağlığı taramaları bu yıl 35 mahallede sürdürülecek.  HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 2198 defa okunmuştur
Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.