1
  • BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • Antalya 22 °C

Kepez’in Yaz Spor Okulu öğrencileri geziyor

Kepez’in Yaz Spor Okulu öğrencileri geziyor
Kepez Belediyesi Spor Okulları’nın öğrencileri, keyifli bir yaz tatili geçiriyor. Öğrenciler hem spor yapıyor, hem de yaşadıkları şehri eğlenerek gezme imkanı buluyorlar.

Kepez Belediyesi’nin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek için açtığı Spor Okulları, çocuk ve gençlere spor yapmanın yanı sıra, keyifli bir tatilin de kapılarını aralıyor. Kepez Belediyesi’nin beş yıldızlı spor komplekslerinde, tecrübeli öğretmenler eşliğinde eğitim gören öğrenciler, yaz tatilinde yaşadıkları şehri gezerek tanıma imkanı buluyorlar. Kepez Belediyesi Spor Okulları’nın yaz boyunca devam eden gezi programına basketbol ve voleybol branşların da eğitim gören öğrenciler de katıldı.

Öğrenciler uçak okulunda

Öğrenciler, Türkiye’nin ilk tematik meslek lisesi olan Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan “Yolcu Uçağı”nı gezdiler. Çocuklar, uçağın içinde bulunan yolcu kabin bölümü, uçak kütüphanesi ve uçak müzesini büyük bir merakla incelediler. İlk kez uçağa binen bazı öğrenciler de şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kepez Belediyesi Spor Okulları’nın gezi programı Dokumapark’ta devam etti.  Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumaparkı gezen öğrenciler, şehrin göbeğinde yeşile kucak açan bir alanda keyifli saatler geçirdiler.

Oyuncakların dünyasına yolculuk

Dokumapark’daki Oyuncak Müzesi’ni de gezen öğrenciler, oyuncakların gizemli dünyasında hafızalarında unutulmaz anılar biriktirdiler. Demokrasi Müzesi’ni de ziyaret eden öğrenciler, 15 Temmuz Ruhu 3. Resim Heykel Yarışması’nda dereceye giren eserlerin yer aldığı sergiyi de gezdiler. Şehrin önemli tesislerinin de aralarında bulunduğu gezi programında öğrenciler gönüllerince eğlendiler. Haber Merkezi

 

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.