1
  • BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Antalya 23 °C

KİM, kısıtlama günlerinde de Kepez’in hizmetinde   

KİM, kısıtlama günlerinde de Kepez’in hizmetinde   
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kısıtlama günlerinde de 7 gün 24 saat ilçe sakinlerinin yardım çağrılarına cevap veren Kepez İletişim Merkezi’ni ziyaret etti.

Kepezlilere 7 gün 24 saat hizmet veren Kepez İletişim Merkezi, 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek tam kapanma sürecinde de ilçe sakinlerinin gözü kulağı oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de vatandaşların 0 242 310 58 58  telefon, 0 555 024 07 07 nolu watsap hattından  istek, talep ve önerilerini ulaştırdıkları KİM’i, ziyaret etti. Çalışmaları inceleyen Başkan Tütüncü, gelen talepleri  ve bu taleplerin ne kadar sürede yerine getirildiği konusunda bürokratlarından bilgi aldı. Kepez İletişim Merkezi’ndeki yoğun telefon trafiğini gören Başkan Tütüncü’de, vatandaşlardan gelen çağrılara cevap verdi. Hemşehrilerine önce kendini tanıtan Tütüncü, ardından da talepleri not aldı.

 Kepezlilere hizmet veren modern çağrı merkezi

Belediyesi bünyesinde kurulan Kepez İletişim Merkezi’nin 7 gün 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugün Kepez İletişim Merkezi’ndeki sevgili arkadaşlarımın mesailerine destek vermeye geldim. Bende onlarla birlikte merkezimize ulaşan telefonları cevapladım. Kepez İletişim Merkezimiz 365 gün 24 saat günün her anında hemşerilerimize hizmet veren modern bir çağrı merkezi… Ve bu çağrı merkezi pandemi  günlerinde de son derece işimize yaradı. Hemşehrilerimiz, belediyeyi her ne zaman yanlarında istediklerinde çağrı merkezindeki arkadaşlarımız,  onları burada bekliyor olacaklar. Vatandaşlarımız 310 58 58 numaralı telefonumuz, WhatsApp hattımız ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere  her türlü istek, şikayet ve öneri arzularını iletebilirler.” dedi.

Hayatın her anında hemşehrilerimizin yanındayız

Kepez İletişim Merkezi’nin arkasında muhteşem bir ekip olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Belediyemiz, alınan talepleri anında yerine getirecek bu çağrı merkezinin arkasında muhteşem bir ekip, muhteşem bir kadro kurdu . Bu bizim pandemi günlerinde en güçlü olduğumuz yanlarımızdan birisi… Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze, müdürümüz  Selim Tıraş, Başkan yardımcımız Dr Mustafa Özsoy, bütün belediye başkan yardımcılarımız ve burada 4 mesai halinde günün her anında hemşehrilerimizin taleplerine cevap veren onların dertleriyle dertlenen arkadaşlarımıza gönül dolusu teşekkür ediyorum. Bence onlar kocaman bir alkışı hak ediyorlar. Onları gönül dolusu alkışlıyorum, onlara başarılar diliyorum. Kepez Belediyesi, hayatının her anında hemşerilerimizin yanında olmaya devam edecek.  Güzel  iftarlar diliyorum. Rabbim arkasından da güzel bir bayrama kavuştursun bizleri… Bayramın sonunda da inşallah hayat hepimize bayram olsun. “ diye konuştu.

Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.