1
  • BIST 10260.49
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • Antalya 23 °C

Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor şampiyonluk kupasını aldı

Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor şampiyonluk kupasını aldı
Geçen yıl kurulan ve ilk sezon 2. Amatör Kümede grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor Kulübü, kupasını kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Başkanı Turgay Genç ve ASKF Başkanı Metin Bulut’un elinden aldı.

2018-2019 Futbol sezonunda Antalya 2’nci Amatör ligde namağlup şampiyon olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor kulübü futbol takımı bu sezon Antalya 1’nci Amatör ligde mücadele ediyor. Ligin ikinci maçını Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda kendi seyircisi önünde oynayan Döşemealtı Belediyesi futbol takımı maç öncesi geçtiğimiz sezonun şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut, amatör spor ve sporculara yaptığı destek nedeniyle Başkan Genç’e teşekkür ederek Milli Takım forması hediye etti.

Maçtan önce Belediye Başkanı Turgay Genç ve Kulüp Başkanı Cihan Sidel’in de katıldığı törenle şampiyonluk kupalarına kavuşan siyah beyazlı oyuncular bu moral ile Hal Spor takımını ağırladı. Maçta iki oyuncusunun kırmızı kart görüp oyun dışı kalmasıyla 9 kişi olarak sürdüren Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor futbol takımı sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Maçı tribünden izleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, maçın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına giderek futbolcuları kutladı. İyi futbol ve güzel skor nedeniyle 1’nci Amatör ligin favorisi olduklarını söyleyen Başkan Genç, futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Bu haber toplam 2147 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.