1
  • BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • Antalya 20 °C

“Kirpi Latte ve Büyülü Taş” filmi ilgiyle izlendi

“Kirpi Latte ve Büyülü Taş” filmi ilgiyle izlendi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 57’incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali etkinlikleri kapsamında yola çıkan Altın Portakal Sinema Tırı sinemaseverlerle buluşmayı sürdürüyor.

3-10 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Altın Portakal Sinema Tırı ilçelerde ücretsiz film gösterimlerine devam ediyor. Altın Portakal Sinema Tırı’nın ilçeler turunun son durağı Elmalı ve Gazipaşa oldu. Yaşadıkları ormanı kuraklıktan kurtarmak için en yakın arkadaşı sincap ile macera dolu bir yolculuğa çıkan bir kirpinin hikayesini konu alan

"Kral Latte ve büyülü taş" filmine başta çocuklar olmak üzere Elmalı ve Gazipaşalılar yoğun ilgi gösterdi.

ELMALILI ÇOCUKLAR İLGİYLE İZLEDİ

Elmalı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen film gösterimine ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Sosyal mesafe ve maske kuralı gözetilerek gerçekleştirilen film gösterimini ön sıralardan izleyen Elmalılı çocuklar keyifli anlar yaşadı.

BAŞKAN ÖZTÜRK DE KATILDI

Film gösterimine katılan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Altın Portakal Film Festivali’nin 57 yıllık köklü bir festival olduğuna dikkat çekti. Başkan Öztürk, "Festival coşkusunun ilçemizde de yaşanmasını sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e teşekkür ediyor, bir an önce sağlığına kavuşup nice güzel etkinliklerde beraber olmayı umut ediyorum” dedi.

GAZİPAŞA’DA SİNEMA COŞKUSU

Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda da sinema coşkusu yaşandı. Gazipaşalı çocuklar, maskeleri ve ellerindeki Türk Bayraklarıyla "Kirpi Latte ve büyülü taş" isimli filmi aileleriyle birlikte izledi. Altın Portakal Sinema Tırı 30 Eylül Çarşamba günü Akseki ve Kaş, 1 Ekim Perşembe günü Gündoğmuş ve Demre, 2 Ekim Cuma günü Alanya ve Finike, 3 Ekim Cumartesi günü İbradı ve Kumluca, 4 Ekim Pazar günü ise Kemer’de sinemaseverlerle buluşacak.  Haber Merkezi

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.