1
  • BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • Antalya 15 °C

Kızılkayalı çocuklar Anadolu Oyuncak Müzesi’nde

Kızılkayalı çocuklar Anadolu Oyuncak Müzesi’nde
Kepez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda görkemli bir açılış töreni ile hizmete giren ve rekor sayıda ziyaretçi kabul eden Anadolu Oyuncak Müzesi, Burdur Kızılkaya Belediyesi'nin çocuklarını ağırladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı ara tatil hediyesinden ilk faydalanan Kızılkayalı çocuklar oldu. Başkan Tütüncü’nün, tatilde tüm öğrenci ve öğretmenlere Anadolu Oyuncak Müzesi’nin kapılarının ücretsiz olarak açılacağı müjdesinin ardından, tatilin ilk ziyaretçilerine de ev sahipliği yaptı. Burdur Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ile birlikte 80 öğrenci ve velileri Antalya Anadolu Oyuncak Müzesi'ni ziyaret etti. Otobüslerle ulaşımları sağlanan öğrenciler, 13 bin oyuncağın yer aldığı müzeyi gönüllerince gezdi. Başkan Tütüncü'nün ev sahipliği ve rehberliğinde gerçekleşen gezide birbirinden özel oyuncaklar ve tarihi değere sahip özel koleksiyon parçalar çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklar bu özel tatil hediyesi için Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Tatil boyunca ücretsiz

Ara tatil hediyesine ilk kavuşan 80 öğrenci ile birlikte müzeyi gezen Başkan Hakan Tütüncü, Anadolu Oyuncak Müzesi'nin tüm öğrenci ve öğretmenlere 16-24 Kasım tarihleri arasında ücretsiz hizmet vereceğini bir kez daha duyurdu. Anadolu Oyuncak Müzesi, bünyesinde bulunan 13 bin oyuncak, nostalji sınıfı, çizgi film sineması, nostaljik kafeteryası, masalları andıran bahçesi ve her yaştan insanın kendinden bir şey bulabileceği alanları ile 24 Kasım tarihine kadar tüm öğretmen ve öğrencileri ücretsiz ağırlayacak. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1115 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.