1
  • BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • Antalya 18 °C

Konyaaltı Belediyesi sporcularından 19 Mayıs mesajı

Konyaaltı Belediyesi sporcularından 19 Mayıs mesajı

Konyaaltı Belediyesi’nin Güreş ve Kadınlar Hentbol Takımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden yolu çıkarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri çevresinde okudukları ‘İstiklal Marşı’ ile kutladı.

17,18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokak sokak gezerek tır üzerinde birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla buluşturacak olan Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu balkonlara taşıyacak. Bu etkinlik öncesi Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün Güreş ve Kadınlar Hentbol Takımı da dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri çevresinde ‘İstiklal Marşı’ okuyarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Sporculardan Fahri İnce ve Yasemin Bakal, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatarak, bu sözü kendine düstur edinen tüm sporcuların bayramını kutladı.

GELECEĞEMİZ GENÇLERLE TEMİNAT ALTINDA

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise 19 Mayıs 1919 tarihinin çok müstesna bir yere sahip olduğunu söyledi. Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan aziz Türk milletinin esareti reddedip bağımsızlığını elde ettiğini belirten Başkan Esen, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolun başlangıcı olan işte bu tarih, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için de bayram olarak kutlanmaktadır. Çünkü gençlerimiz ülkemizin ve yarınlarımızın teminatıdır. Milli ve manevi değerlerine bağlı, saygı ve hoşgörü içinde olan, donanımlı gençlerle Türkiye’nin geleceği teminat altındadır. Ben bu düşüncülerle tüm gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.