1
  • BIST 8996.35
  • Altın 2281.403
  • Dolar 32.3252
  • Euro 35.0374
  • Antalya 19 °C

Konyaaltı liderliğini sürdürmek istiyor

Konyaaltı liderliğini sürdürmek istiyor
Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, 24 Ekim Pazar günü karşılaşacağı Araç Belediye Spor Kulübü’nü de yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 5. hafta karşılaşmasında Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Kastamonu temsilcilerinden Araç Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak. Ligde oynadığı dört maçtan da galip ayrılarak maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Mavi Kelebekler, deplasmanda oynayacağı maçı da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

LİDER TAKIMIMIZA İNANIYORUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, deplasmanda mücadele edecek olan hentbol takımına başarılar diledi. Esen, ilk dört maçında rakiplerine üstünlük sağlayarak liderlik koltuğuna oturan Mavi Kelebekler’in, hafta sonunda oynayacağı maçtan da galip gelerek çıkışını sürdüreceğine inandığını belirtti.

TAKIMA YAKIŞAN MÜCADELE

Kadın Hentbol Takımı antrenörü Birol Ünsal ise ilk dört hafta karşılaştıkları güçlü ekiplere üstünlük sağlayarak liderlik koltuğuna oturdukları için oldukça mutlu olduklarını belirtti. İskelet kadroyu oluşturan oyuncuların yanı sıra genç oyuncuların da takıma sağladığı katkıya vurgu yapan Ünsal, “Oyuncularımızın lider takıma yakışır bir şekilde mücadele etmeleri motivasyonumuzu artırıyor. Önümüzdeki maçlarda da aynı performansı sürdürmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Araç Belediyespor – Konyaaltı Belediyespor karşılaşması 24 Ekim Pazar günü saat 14:00’te Kastamonu Araç Spor Salonu’nda oynanacak. Mücadeleyi Hasan Tiryaki-Tayfun Torçuk hakem ikilisi yönetecek. Sporseverler maçı, belediyenin youtube ve sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilecek.

 

Bu haber toplam 1097 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.