1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

KÖR KARANLIK

Teslime Tosun

 

Sabah, sabah trafikte magandaların şahı, magandalıkta level atlamış birisinin kullandığı servis aracı ile az kalsın kaza yapıyordum.

Servis aracı sürücüsü olan beyefendi, sola dönmek için kavşağa yanaşmakta olan benim kullandığım minibüse yandan bir daldı. Frene basmasam, arkamdaki araç takip mesafesini korumamış olsa, zincirleme kaza yapacağız ve bu beyefendi biz arkada ecelle cebelleşirken basıp gidecekti.

 

Kornaya basıyorsun, adamın umurumda bile değil! O istediğini elde etti ya, magandalıkla benim önüme geçmiş oldu ya, gerisi önemli değil. Eğer ben inatlaşıp, fren yerine gaza basmış olsam trafik kazası kaçınılmazdı.

 

Servisçiler oda başkanı Sayın Süleyman Şahin, lütfen servis aracı kullanan sürücülerinize trafikte nezaket dersini gündeminize almanızı tavsiye ederim. Magandalıkta level atlamış servis aracının sürücünü merak ediyorsanız, plakasını isterseniz, bende mevcut.

 

KÖR KARANLIĞA MAHKUM ETTİLER

 

Şu saatleri ileri almadıkları için, sabahın kör karanlığında bizleri yollara döken zihniyete, bunu hala inatla devam ettiren hükümet yetkililerine söyleyebilecek hiçbir şey bulamıyorum.

Sabahın kör karanlığında, büyüme çağında, uykuya ihtiyaç duyulan zamanlarında, uykunun en tatlı yerinde çocukları uyandırıp, sokaklara dökmenin ne alemi var acaba? Kendi çocukları aynı şeyi yaşamıyorlar mı düşünmeden edemiyor insan.

 

CHP İL BAŞKANIN TEŞEKKÜR ETTİĞİ SAĞLIK İL MÜDÜRÜ

 

CHP İl Başkanı Sayın Nuri Cengiz, görevinden alınan ama piyasaya istifa ettiği şeklinde lanse edilen Ünal Hülür’e teşekkür etmiş. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara “yasadışı talepleri kabul etmeyin” türündeki çağrısının ardından Hülür’ü sanki sayın genel başkanın bu talebini uygulamış gibi algılatmaya çalışmış. Hülür’ü adeta iktidar vekilinin istediği avanta ihaleye aslanlar gibi karşı durmuş bir bürokrat gibi göstermeye çalışmış.

 

Bence bu açıklamayı yapmadan Ünal Hülür’ü az biraz araştırsaydı iyi olacaktı.

Üç gün sonra Ünal Hülür’ün neden görevden alındığına dair belgeler, bilgiler ortaya saçılınca kime sahip çıktığını anladığı zaman ne olacak acaba?

 

Bence Ünal Hülür’e en büyük kötülüğü CHP İl Başkanı olarak sahip çıkmak, onu göklere çıkarmakla yaptı.

 

NOT: Küçük aşırmacı benim esnaf kredisi çektiğimi, borçlarımı yazmış. Hakkımda yazabilecek bula bula borçlarımı bulabilmiş. 6 yıl önce mesleği bırakıp, tarlaya karpuz ektiğimi ve 25 bin lira kazanacağım derken, 50 bin lira borçlandığımı çoğu kişi biliyor. Bu nedenle karpuza küsüp, tam 6 yıldır bir dilim bile karpuz yemediğimi yakın çevremdeki, beni tanıyan herkes bilir. Şimdi sen de öğrendin.

Borçlarıma destek verecek diye bir hevesle okudum ama o sadece “Ben konuşanların yalancısıyım” diyerek ortaya kılçık atmış. Sen başkalarının yalancısı filan değilsin. Sadece kendisini köşe yazarı zanneden küçük bir aşırıcısın, araklayıcısın sadece.

Sen benim borçlarımı boş ver, başkalarının emeklerinin üzerine, köşe yazılarının üzerine imzanı atarak çalıştığın gazetede yayınladın mı? Emek hırsızlığı yaptın mı? Şahsın hakkında ve çalıştığın gazete hakkında bu nedenle Basın-İlan Kurumu ve İletişim Başkanlığında soruşturma var mı? Buna cevap ver.

 

Borçlu olmak ayıp, utanılması gereken bir şey değil, emek hırsızlığı ayıptır!

Bu yazı toplam 2045 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.