1
  • BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • Antalya 19 °C

Korkmaz: Kazanmak için oynayacağız

Korkmaz: Kazanmak için oynayacağız
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, haftalık basın toplantısını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Sözlerine geçtiğimiz hafta oynanan ve 3-0 galip tamamlanan BTCTÜRK Yeni Malatyaspor maçına değinerek başlayan Korkmaz, “Geçtiğimiz hafta iyi bir oyun vardı. Skor farklı olunca, gol yemeden de bitirince daha güzel oldu. Bizim açımızdan güzel ve olumlu bir hafta sonu geçirdik” dedi.

 

İYİ HAZIRLANIYORUZ

Cuma günü karşılaşacakları Fenerbahçe maçına da değinen Korkmaz, rakibin gücüne dikkat çekerek, “Bu hafta şampiyonluklar yaşamış bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle kendi evinde 25-30 dakika baskılı oynayan bir takım var. Bu baskıyı bizim de hissedeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe aynı oyununu ve baskısını devam ettirecektir. Ancak biz de iyi hazırlanıyoruz. Moral motivasyon olarak da iyi durumdayız” diye konuştu.

 

İKİ ÖNEMLİ EKSİK VAR

Takımda iki önemli eksik olduğunun altını çizen Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Geçtiğimiz hafta oynayan ilk 11’imizden iki oyuncumuzun sakatlığı var. Durumları yarın belli olacak. Charles ve Gustavo’nun durumlarına göre önlemimizi alacağız. Savunmamızda ve hücum çıkışlarımızda neler yapabilirizi çalışacağız. Hazır olacağız ve her maçı olduğu gibi bu maçı da kazanmak için oynayacağız. İyi futbol oynayan, iyi mücadele eden, rakipten daha fazla koşan bir takım olmak zorundayız. Bütün Türkiye’nin izleyeceği bir maç olacağı için oyuncuların motivasyona da ihtiyacı olmayacak” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.