1
  • BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Antalya 23 °C

KORKUTUCUYUZ

Teslime Tosun

 

KÖŞEBAŞI

 

KORKUTUCUYUZ!

 

Geçtiğimiz hafta gazeteciye saldırı olaylarını konuşurken ikinci haber Aksu gibi küçücük bir ilçede gazetecilik mesleğini sürdürmeye çalışan bir başka meslektaşımız kalleşçe bir saldırıya uğradı.

 

Ergin Çevik küçücük bir ilçe olmasına rağmen burada yayın yapan ilçe gazetesini ayakta tutmaya çalışan ve birkaç meslektaşımıza da ekmek kapısı olan birisidir.

İdris Özyol'dan sonra Ergin Çevik'in saldırıya uğramasının ardından tespitlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

 

Her ikisi de mesleklerini layıkıyla yapmaya çalışan insanlardır. Peki saldırganlar neden saldırırlar? "Korktukları için"

Evet evet, korkularından ne yapacaklarını bilemeyen ve hayvani bir içgüdü ile saldırırlar. Bunun nedeni ise gazetecinin kendisine tuttuğu aynadır.

 

O aynada kimselerin bilmesini istemediği, görmesini istemediği, kalleş doğanlara özgü ruhunun en derinliklerinde yaşayan kapkaranlık korkutucu yüzlerine birden bire ayna tutulduğu anda hayvani bir içgüdü ile saldırmalarının ana nedeni bu. Bizden değil, aynada gördükleri pespaye, korkutucu yüzlerinden korkuyorlar.

 

Kendilerine saldıramayacaklarına göre, kalem ile ayna tutan elin sahibi olan gazeteciyi kendisine hedef seçiyor ve aynayı kırabilmek için gazetecilere saldırıyorlar.

 

Bizede ayna tutanlar oluyor zaman zaman. Ama biz içimizdeki karanlık ruhlarımızı eğitmeye çalışıyoruz hala. Onlar karanlık ruhlarının peşinde, para, güç, makam gibi şeyleri elde edebilmek için emin olun yine saldıracaklardır.

 

Ama bilmiyorlar ki, aynayı tutan el hiçbir zaman korkmaz, eli bile titremez. Ergin Çevik gibi bir gazeteci hiç korkmaz! Kalleşçe saldıranlar asıl siz bu korkuyla nasıl yaşayacaksınız onu düşünün.

 

Siz saldırılarınıza devam edin, bizde size ayna tutmaya devam edeceğiz.

 

Bu vesile ile Ergin Çevik kardeşime bir kez daha geçmiş olsun diliyorum. Her daim yanındayız.

Bu yazı toplam 1518 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.