1
  • BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • Antalya 25 °C

KÖŞEBAŞI CHP'Lİ YÖNETİCİLERE KAZANMAMA TÜYOLARI

KÖŞEBAŞI CHP'Lİ YÖNETİCİLERE KAZANMAMA TÜYOLARI
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının yanı sıra Antalya İl örgütünün yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyelerini kazanmama gibi gizli bir amaçları olduğunu düşünüyorum.

Bilmem katılırmısınız bu düşünceme ama, Kılıçdaroğlu, kurmayları ve il örgütünün yerine olsam bende istemezdim belediyeleri CHP'li olarak kazanmayı. Nedeni ise çok basit. Düşünsenize Büyükşehir belediye başkanlığını kazanmışsınız. Belediye devasa bir eyalet gibi. Bir sürü şirketi var. ANET-ANTEPE-EKDAĞ gibi devasa şirketlere atanacak müdürler, yönetim kadrosu, daire başkanlıkları, şube müdürlükleri, şefler alabildiğince değişmesi lazım. Bunun birde 19 ilçesi var. İlçe bazında değişimler yaşanacak. Bir sürü kişi belediyelerden işten atılacak, onların yerine partililer, üst düzey partililerin yandaşları, yalakaları, destekçileri, gönül verenleri, sevenleri ne derseniz deyin, nasıl tanımlarsanız tanımlayın yüzlerce kişi aportta o işi kapabilmek için bekliyor olacak.  Parti üstündeki, seçilen belediye başkanı üzerindeki gücünü test etmek isteyen dayatacak "Benim adamım belediyede işe girecek" diye. Belediyeye işe sokamazsa, kavga, gürültü, hizip, şikayet, sosyal medyadan sallamalar, partiye, belediye başkanına zarar vermek için ellerinden geleni ardına koymayacaktır.   Var ya, yerel seçimlere girerken bile birbirlerinin gözünü oyma derecesine gelenler partidaşına neler yapmaz siz düşünün. Kırarlar valla birbirlerini kırarlar.  Resmen siyasi katliam yaparlar.  Bakın ben burada CHPsever bir vatandaş olarak görevimi yerine getireceğim. Bu nedenle akıllı ve partisini düşünen birisi olarak Kılıçdaroğlu ve ekibine bence seçimi kazanmamaları için çok önemli tüyolar vereceğim.  Partililerin siyasi katliama kurban gitmesini istemeyen sayın genel başkan ve il yönetimi benim bu söylediklerimi bir kenara yazarlar.  Tarihe not düşüyor, tekrar ediyor ve tüyolarımı altta sıralıyorum. CHP yok olmak istemiyorsa benim bu acı reçetemi uygularlar.

1. Kesinlikle ama kesinlikle Muhittin Böcek'i belediye başkan adayı olarak göstermeyiniz. Kazanma şansı yüksek bu kardeşimizin siyasi olarak derhal önü kesilmesi gerekiyor. Ekibinin dağıtılması, şevkinin kırılması, yerlerde süründürülmesi gerekiyor. Bu kişi CHP'nin kazanarak kaybetmesi için uğraştığına inanıyorum. Neme lazım, belediye başkanlığını kazanır-mazanır. Olanları düşünemiyorum bile. Hafazallah,Hafazanallah!

2. Figen Çalıkuşu denilen avukat hanıma haddi bildirilmeli. Ne demek kazanabilecek bir kadın adayı oyun alanına sürmek! Hem kadın, hem de kazanabilecek bir aday. Bu ne cürettir kardeşim. Sadece CHP'li değil, gittiği her yerdeki kadınların sempatisini kazanmak. Hem akıllı, hem ağzı laf yapan, hem vizyonu geniş. Uluslararasında bile tanınıyor. Olacak iş mi? Ya kazanırsak filan ne yaparız biz? Tüm o CHP'li kadınları kendilerinin bir yerlere gelmesi, herhangi bir koltuğa oturması  için çalışan  "Köle İsaura"  olarak gören, bıyık bırakmayınca medeni görünen, kadın erkek eşitliğine inanan, üniversite mezunu, aydın, Atatürk'çü, entelektüel, dedikodu sevmez erkek adaylarımız ne der sonra?

Kardeşim zekanız bu kadınla baş etmeye yetmiyorsa, yüzyıllardır işleyen en iyi silahı kullanın. Zaten kadın konusunda zihniyetiniz hala insan anatomisinin işaretlediği belin üzerine çıkamadı. Yapın iki dedikodu. Sallayın "Genel merkezden birileriyle çıkıyor" filan tarzında. Merak etmeyin, sarışın ve güzel bir kadın olduğu için herkes bu dedikoduyu yer ve hiç kimsenin aklına da "Aa hiç öyle şey olur mu?, varsa bile bize ne, o, onun özel hayatı" filan demez. Kadın İstanbul'da oğlunun yanındayken bile, bir partili çıkar yemin billah ederek Çalıkuşu'nu CHP'li bir yönetici ile Ankara'da bir restorantta yemek yerken gördüğünü bile söyler. Devam yoldaşlar, bu dedikoduyla kazanacak bir adayın daha başını yersiniz siz. Ben güveniyorum size.

3. Ümit Uysal'a da  haddinin bildirilmesi gerekiyor. Sen kiiim, yeniden aday olmak kim?. Üstelik birde kalkmış Büyükşehir'e aday olmuş. Amaç belli. Büyükşehir'e aday olup, Muratpaşa'ya devam. Sizin gibi kurt CHP'liler yer mi bu zokayı? Yemeeeez. O zaman ne yapılacak? Tiz Ümit Uysal'ın da kellesi alınacak. Muratpaşa'dan aday olursa, kesin-banko kazanır. Durduk yerde CHP'nin başına bela. Al buyur nur topu gibi bir sorun daha önünüzde.

Bunların yerine Çetin Osman Budak'ı Büyükşehir'e aday gösterin, toptan kaybedin. Mis gibi. Çatışma yok, dedikodu yok, her şey süt liman. Ne güzel değil mi? Ayyyy ben yoruldum arkadaşlar. Azıcık da siz Zihni Sinir procelerinizi geliştirin. her şeyi de benden beklemeyin canım. Sayın Kılıçdaroğlu ve İl yönetimindeki arkadaşlar bu tüyolarımı yerine getirirlerse ve diğer siyasi fikirlerimden, procelerimden yararlanmak istelerse ücreti mükabilinde elbette yardımcı olur, IBAN numaramı derhal gönderebilirim. Bundan sonra üreteceğim her şey "DUYGUSAL" olarak ücretlendirilecektir. 

Bu haber toplam 1667 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.