1
  • BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • Antalya 26 °C

Küçük elleriyle büyük yüreklere dokundular…

Küçük elleriyle büyük yüreklere dokundular…
3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde farkındalık yaratmak isteyen Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri, gökyüzüne her birinde ayrı notların yer aldığı sarı balon bıraktı.

3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde farkındalık yaratmak isteyen kurum ve kuruluşlar, bir birinden arklı etkinliklerle bu güne dikkat çekiyor. Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri de 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’ne dikkat çekmek için renkli bir etkinliğe imza attı. 
Yaşları 3 ile 6 arasında 120 kreş öğrencisi, engelli bireylerin yaşadıkları güçlüklere dikkat çeken notların yer aldığı sarı balonları gökyüzüne bıraktı. “Asıl engelliler onları görmeyenlerdir, Sadece bugünlerde değil; her zaman yanlarındayız, En büyük engel; sevgisizliktir.” gibi sözlerin yer aldığı notlarla birlikte balonları gökyüzüne bırakan minikler, o kocaman kalpleriyle 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde farkındalık yarattı.
 “En önemli engellerden biri empati yoksunluğudur.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlemiş oldukları etkinliklerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne dikkat çektiklerini söyledi. Konyaaltı Belediye Uncalı Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri de bu güne dikkat çekmek için gökyüzüne sarı balon bıraktığını dile getiren Muhittin Böcek, öğrencilerin o minik elleriyle koca yüreklere dokunduklarını kaydetti. Başkan Böcek, engellerin ancak birlikte aşılabileceğinin de altını çizdi. HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 2053 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.