1
  • BIST 9753.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 22 °C

Küçükköy’de Kapalı Pazar Yeri Hizmete Açıldı

Küçükköy’de Kapalı Pazar Yeri Hizmete Açıldı
4 Ocak 2021’de Küçükköy Mahallesinden ikinci tur çalışmalarına başlayan. Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi Küçükköy’ deki çalışmalarını bitirdi. Bu esnada yapılan Kapalı Pazar Yeri’de Cuma günü dualarla hizmete açıldı.

Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi ikinci tur çalışmalarına 4 Ocak 2021’de Küçükköy’den başladı. Bu esnada mahalle merkezinde bulunan düğün salonunun yanındaki boş alana yapılan Kapalı Pazaryeri geçtiğimiz Cuma günü dualarla açıldı. Pazaryeri açılışına; Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek,  Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev,  yöneticiler ve Küçükköy’lü vatandaşlar katıldı.

 Pazaryeri açılışında kısa bir konuşma yapan Ömer Başkan 15 gün devam eden 2.etap çalışmalarında Küçükköy’e yapılan hizmetlere değindi. Ömer Başkan “ Gelecek yıl asfalt ile tanışacak yolların stabilize çalışmalarını ve 2,5 km yeni yol açımı ve stabilize çalışmasını da yaptık. Yine mevcut 8,5 km yolumuzun altyapısını tamamlayıp asfalta hazır hale getirdik. 1500 m2 Kapalı Pazaryeri yaparak pazarcı esnafımızın ve halkımızın hizmetine sunduk. 1200m2 kaldırım ve kilitli parke taşı çalışması, mini oyun parkı, camilerin bazı bakımları, düğün salonu ve çevresinin bakımı ve bazı hizmetleri yerine getirdik.” Dedi.

İlçe Kaymakamı Ömer Çimsit; “ Korkuteli Belediyesi tarafından başlatılan 2.etap çalışmalarının Küçükköy mahallesinden start aldığını belirterek, iki haftalık sürede Küçükköy Mahallemize güzel hizmetler yapıldı, Kapalı Pazaryeri ve diğer hizmetler için başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çalışmaları yakından takip ediyoruz.” Dedi.

Küçükköy’e yapılan hizmetler için başta Ömer Başkana, başkan yardımcılarına, birim müdürleri ve personele teşekkür eden Küçükkköy Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade ederek, “Çok güzel bir Kapalı Pazaryeri oldu. stabilize çalışmaları yapılan yollar önümüzdeki dönemde asfalt olacak. Mahallemizin ve yollarımızın genel bakımı yapıldı. Mesire alnımızın bakımı yapıldı. Yapılan tüm hizmetler için teşekkür ederiz ”dedi. Muhtar Çetmi, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimsit, Belediye Başkanı Ömer İşlek, Fen İşleri Müdürü Ahmet Mutlu Yavaşlar, Özel Kalem Müdürü Hasan Bayır, Park Bahçeler Müdürü Mustafa Sepetcioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev,e teşekkür plaketi verdi.

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.