1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

Kuzey Amerika'dan Döşemealtı'na uzanan aşk hikayesi

Kuzey Amerika'dan Döşemealtı'na uzanan aşk hikayesi
Meksika'da tanışıp birbirilerine aşık olan İş insanı Fabıan Issac Barbera Castro, nişanlısı Carolina Alveraz Montero ile kısa süre önce yerleştikleri Antalya Döşemealtı’nda dünya evine girdi.

Çiftin nikahı Döşemealtı'nda tanıştıkları  arkadaşları ve nikah işlemlerinde kendilerine yardımcı olan Belediye personelinin şahitliğinde kıyıldı. Meksikalı çift düğün pastası yerine belediye personelinin kendilerine ikram ettiği Türk baklavasını birbirlerine yedirdi.

KUZEY AMERİKA'DAN DÖŞEMEALTI'NA

Kuzey Amerika ülkesi Meksika’da tanışarak birbirlerine aşık olan Carolina Alveraz Montero ve  Fabıan Issac Barbera Castro geçtiğimiz Şubat ayında Antalya’ya geldi. Burayı çok beğenen ve yerleşme kararı olan çift oturma izinlerini alıp Döşemealtı’nda ev satın aldı.

NİKAH ŞAHİTLERİ TERCÜMAN OLDU

34 yaşındaki Carolina Alveraz Montero ve 46 yaşındaki Fabıan Issac Barbera Castro ülkeleri yerine çok sevdikleri ve yerleştikleri Antalya Döşemealtı’nda evlenme kararı aldı. Çift bugün Belediye nikah salonunda yapılan törenle Dünya evine girerken çiftin şahitleri nikah memurunun sözlerini tercüme etti. evlenmek istediklerini "Evet" cümlesiyle Türkçe ifade eden Meksikalı gelin ve damatın mutlulukları görülmeye değerdi.

DİZ ÇÖKTÜ YÜZÜK TAKTI

Damat Fabıan Issac Barbera Castro nikah işlemleri sırasında diz çökerek düğün yüzüğünü gelin Carolina Alveraz Montero’ya taktı. Gelin Carolina Alveraz Montero ise Türk adetleri arasında yer alan geleneğe uyup, yeni eşinin ayağına basarak "evde söz sahibi benim” dedi. Daha sonra kendilerine ikram edilen baklavayı yiyen çift duygularını ise şu sözlerle anlattı.

SIRADIŞI AŞK HİKAYESİ

Gelin, Carolina Alveraz Montero “Fabian benim müşterimdi. Erkek kardeşimle birlikte çalıştığımız tekstil endüstri şirketimize gelmişti. Beni görmüş ve önce takip edip adresimi bulmaya çalışmış. Ve daha sonra arkadaşlarıyla bir senaryo hazırlayıp benim arabama çarptılar. Sonra da yine arkadaşlarını gönderip beni korumaya aldı. Biz ertesi gün yemeğe çıktık. 3 gün sonra ise benim çok yakın arkadaşımın “Baby Shover” partisinde ilk kez öpüştük" dedi.

DÖŞEMEALTI'NA HAYRAN KALDILAR

Carolina Alveraz Montero, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eşim 10 yıl önce Antalya’ya tatil için gelmiş. Şubat ayında ise birlikte geldik. Burayı çok beğendik ve burada yaşamaya karar verdik. Döşemealtı’nda evimizi aldık. İstanbul çok soğuktu, Antalya çok güzel iklimi vardı ve biz burayı tercih ettik” diye konuştu.

ÇOK MUTLUYUM

Antalya Döşemealtı'nda olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Damat Fabıan Issac Barbera Castro ise “Çok mutluyum ve arkadaşlarıma ve siz aileme çok teşekkür ederim. Buradaki insanları ve buranın atmosferini çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.