1
  • BIST 9787.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 30 °C

MANEVRAYA GEL 

MANEVRAYA GEL 
Geliven gari acık gıybet yapalım. 

Muhittin Böcek Başkan kazandı. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.   Ama bazı CHP'liler hiç övünmesin. Kusura bakmayın Böcek sizin oylarınızla değil, kendi oylarıyla kazandı.  Böcek'in kazanmasına Menderes Türel'den çok  Çetin Osman Budak'ın üzüldüğünü söylediler. Manidar bile bulmadım.  Çünkü Muhittin Böcek kaybetmiş olsaydı, Budak'ın önünde hiç bir engel kalmayacak, (Biz söylemiştik) edasıyla bir dönem sonraki seçimde dikensiz gül bahçesinde kesin aday olacaktı.  
(CHP'li üst düzey yönetiminin çilingir sofrasında söylemleri hala kulaklarımda) 
TUVALET KAPISINDA BEKLEYENLER GÜZELLEME YAZIYORLAR
İtiraf ediyorum. Ben uzun yıllar boyunca büro şefime kayıtsız şartsız biat ettim. O'nun hiç bir şekilde yanlış yapmayacağına, hiç bir şekilde birilerinin önünde eğilmeyeceğine, kalemini satmayacağına körü körüne inanmıştım. O'na söylenen sözler karşısında var gücümle savaşmış, diğer gazeteci arkadaşlarıma söylemediğim laf kalmamıştı. 
O'nun gel-gitlerini gördükçe, bana ve arkadaşlarıma yaptığı haksızlıkları yaşadıkça gözüm açıldı ama nafile. Olan olmuş, o ajansta çalışan arkadaşlarımızın yaptığı haberler sayesinde koltuğunu sağlamlaştırmış, güç elde etmiş, elinde ise amiral gemisinin kaptan koltuğunda olmanın avantajı ile kendisine çok iyi yer edinmişti bile.  
Seçimden bir gün önce ANSİAD Toplantısından çıkıyoruz yanında yerine bıraktığı küçük şefiyle birlikteydi. Menderes Türel ile konuşabilmek için sıraya girmişti. Bu sırada Menderes Türel, bunlara selam verdi ve bir kaç kelime ettikten sonra sıkıştığı için tuvalete doğru yöneldi. Ben ve yanımdaki arkadaşım, yukarı merdivenlerden çıkarken Allah sizi inandırsın, onlar tuvaletin kapıs ında bekliyorlardı. Türel'in çişini yapmasını  bekliyorlardı. 
(Kimse bana haber için tuvalet kapısında beklerim mavrasını çevirmesin) 
Muhittin Böcek başkanlığı kazandı. Bu meslek büyüğümüz bir anda dümenini Böcek'ten yana çevirivermiş. Aman Allah'ım bir yazı döşenmiş ki,  Muhittin Böcek'in 11 yıllık büyükşehir belediye başkanlık adaylığı hayalinden söz ediyor. Destansı bir şekilde kaleme almış.
SEN BÖCEK'İN KOLTUĞUNA GÖZ DİKMEMİŞMİYDİN? 
Bunu yazarken, amiral gemisinden kovulduktan sonra (Ki neden kovulduğunu herkes biliyor. Bilmeyenler beni arasın kendilerine özel anlatayım) Muhittin Böcek'in koltuğuna göz dikmiş ve aday adayı olmuştu. Muhittin Böcek ile yazdıkları geçmişte ortadayken bu gün güzelleme yapıyor ya, şaşırmadım. Şaşırdığım bu kadar hızlı manevrayı nasıl yaptığı oldu. 
MENDERES TÜREL'İN BRÜTÜSLERİ 
Menderes Türel'in seçimi kaybetmesine giden yoldaki brütüsleri burada yazmaya kalksak burdan köye yol olur arkadaşlar. Adamı en üst düzey koltuğa oturtmuş. Bir kaç gün önce "Başkanım yol verirse Kepez'e aday olurum. Yol vermezse işimin başındayım) diyen genel müdür bir gün sonra Kılıçdaroğlu ile yanyana fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı. 
Sayın Böcek'e uyarımdır. 5 yıllık başkanını bir günde satan kişi, seni bir dakikada satar!
FETÖ İltisaklı adamlar ettikleri tövbeleri unuttular!
Bir başka üst düzey yol arkadaşı ise seçimden 15 gün önce kadrosunu bir başka bakanlığa aldırmış. Adam demek ki ya kazanamayacaklarını biliyordu, ya da kazansaydı koltuğunu koruyamayacağını bildiği için kendisini garantiye almış. Ben ise bu öngörüsü karşısında Helal olsun demekten başka bir şey diyemedim. 
Bu arada Belediye Başkanlığını kazanan tüm adayları kutluyorum. Hepsinin başarılar diliyorum. 
Bu günlük bu kadar  
 

Bu haber toplam 2496 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.