1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 20 °C

MART AYININ İLK HAFTASI BAŞLADI

Teslime Tosun

 

İyi bir hafta geçirmeniz dileği ile bu günkü yazımıza başlayalım. 

Eskiden çok değil, bundan yaklaşık 20 yıl kadar önce polis-adliye olarak bir suç türü vardı. Polis birilerinin evini, pencereden, damdan izlerken yakaladığı zanlı için, suçun nevi bölümüne 'Röntgencilik' derdi. 
Sosyal medya çıktığından bu yana 'Röntgencilik'  suçu işlendiğini artık hiç duymuyorum. Çünkü bunu hep birlikte sosyal medya üzerinden yapıyoruz. Sağolsun insanlarımız yediklerini, içtiklerini, giydiklerini her şeylerini sosyal medyadan paylaşıyorlar. 
Röntgenciliğin yerini artık bot hesaplar aldı. Bunu da çok kötü kullananlar var.  Sanal alemde sahte hesap açıp, kendisinin tespit edilemeyeceğini düşünen röntgenci, ya birilerinin talimatıyla, ya da beğenmediği bir siyasetçiyi veya artık hedefinde kim varsa suçluyorlar, hakaret ediyorlar, yerin dibine sokuyorlar oradan.  

Bazen çok ileri gidiyorlar. 

Beğenirsiniz, beğenmezsiniz bilemem. Çalışmalarını başarılı bulduğum, cesaretini takdir ettiğim, tanıdığım sağlı-sollu bir çok siyasetçiden daha mert olduğuna inandığım 24. ve 25. dönem milletvekilliği yapmış, AK Parti MKYK üyesi Gökçen Özdoğan Enç'e hafta sonu durduk yere birisi suçluyor. adeta içindeki kini kusuyor. 

Enç, gayet medeni bir şekilde "Çok ayıp bu söyledikleriniz. DM'den cep telefonumu vereyim, bunları birde benim yüzüme söyleyiniz" diyor. O dakikadan sonra talimatı alanlar, bot hesaplar saldırının ayarını bile kaçırıyorlar. 

Son derece medenice bir cümleyi alan birisi de Gökçen Özdoğan Enç'e laf söyleyecek ya, paylaşmış oraya "Ayıp, ayıp. Sen bir de milletvekili olacaksın. Nasıl böyle DM'den telefonumu vereyim filan diyebilirsin" diye çıkışıyor.  

'Hade len' demişim kendi kendime. Yumurta hesabın ardına saklanacak ve karşısındakinin ne yaptığını, kim olduğu hakkında tek bir fikri bile olmadan ağzına geleni söyleyecek, hakaret edecek, kin kusacak, suçlayacak.  O'da 'Yüzüme söyle" deyince suç bastırıp, 'Senin yaptığın ayıp' denilecek öyle mi? Sabır taşı olsa bile, o hakaretler karşısında çatlar insan be! 

Elbette siyasetçi ağır eleştirileri karşılamalıdır. Elbette siyasetçi normal vatandaş değildir. Eyvallah. Ama yumurta hesapların ardına gizlenerek kimsenin, kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur diye düşünüyorum.  Yaptıklarına karşı varsa itirazın, gerçek kimliğinle çatır çatır söyle ne diyeceksen. 

SERİK'LİLER RASİM DEMİRKAN'I KORUMAYA ALINIZ

Av. Rasim Demirkan'ı çok uzun yıllardan bu yana tanırım ve kendisini çok sever ve saygı duyarım. Hayatında hiç kimseye eyvallahı olmayan tanıdığım çok az kişiden birisidir. Fatih Terim'in 'İmparator' olarak ortalığı titrettiği günlerde Av. Rasim Demirkan müvekkili kadına küfür ettiği gerekçesiyle dava açmıştır. Av. Demirkan onca baskıya, para teklifine ve değişik tehditlere rağmen satmamış ve Terim'e karşı davasını sonuna kadar sürdürmüştür. 

Kendisi Serik'lidir ve gerçek bir Serik aşığıdır.  Serik'te bir çok talanı önlemiş birisidir. Son olarak Yukarıkocayatak'taki  araziyle ilgili eski Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a yönelik iddialarını ortaya koydu Ben okudukça her satırında "Bu kadarını da yapmamışlardır" deyip durdum ama belgeleriyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladı. Belediyeye ait arazinin nasıl tek kuruş ödenmeden el değiştirme girişimini, sonraki operasyonunu okumanızı tavsiye ederim. 

Serik'in gerçek sahipleri, Serik'liler buradan Av. Rasim Demirkan'ın başına bir şey gelecek diye korkuyorum. İlçenize sahip çıkmak istiyorsanız, önce 'Av. Rasim Demirkan'ı korumaya' alın derim ben size. 

BAŞKAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

Ak Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş'ın hafta sonu doğum günüymüş.  Geç vakitlerde görebildim. Sayın Başkanım, doğum gününüz kutlu olsun. Ailenizle mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim. 

 

Bu yazı toplam 2552 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.