1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 31 °C

MATSO’ya ziyaretler

MATSO’ya ziyaretler
MATSO’yu, AK Parti Manavgat İlçe yönetimi ile birlikte Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, İYİ Parti Manavgat İlçe Yönetimi ve MASİAD Yönetimi ziyaret etti.

Ak Parti ziyareti

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’yu seçim çalışmaları kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ziyaret etti. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti heyetinde AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri yer aldılar.

MATSO yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı konuşmada Manavgat iş dünyası adına 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin başarılar dileyerek seçimlerin seviyeli ve düzeyli bir şekilde geçmesini ve seçimde projelerin yarışması dileğinde bulundu.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz ise Başkan Boztaş ve yönetimine teşekkür etti. MATSO yönetiminin yaptığı güzel hizmetlerin olduğunu kaydeden Öz, MATSO’nun yaptığı hizmetler dolayısı ile gurur duyduklarını belirtti. Kutlu bir yola çıktıklarını belirten Öz amaçlarını memlekete güzel ve çığır açacak hizmetler getirmek olduğunu söyledi.

Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ise MATSO’nun çalışmalarına değinerek başladığı konuşmasına Başkan Boztaş ve yönetimine yaptıkları hizmetler için teşekkür etti. Yerelde Manavgat’ı iktidarla buluşturmak hedefinde olduklarını ifade eden Aydın, hedeflerinin belediye seçimini kazarak Manavgat’a güzel hizmetler kazandırmak olduğunu vurguladı.

 

İYİ Parti Ziyareti

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş’ı İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı ilçe yönetimi ile birlikte ziyaret etti. Başkan Boztaş yaptığı konuşmada, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin seviyeli ve düzeyli bir şekilde geçmesini dileğinde bulundu. Başkan Avcı ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Boztaş, MATSO olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Başkan Hatice Avcı, MATSO yönetiminin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek Başkan Boztaş ve ekibine başarılar diledi. Avcı, Boztaş ve yönetiminin daima tarafsız bir duruş sergilediğini ve kent ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

 

MASİAD ziyareti

Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MASİAD) olağan Genel Kurulunda başkanlığına seçilen Mücahit Tatar ve yönetim kurulu üyeleri MATSO’yu ziyaret etti.

Başkan Boztaş, MASİAD’ın yeni yönetimi ve Başkan Mücahit Tatar’a başarılar dileyerek başladığı konuşmasında MASİAD’ın kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Dernekte görev alan herkesin gönüllük esası ve hizmet etmek amacıyla görev aldığını ifade eden Boztaş, MASİAD ile birlikte birçok projeye imza attıklarını söyledi.

MASİAD Başkanı Mücahit Tatar ise Başkan Boztaş’ın çalışkanlığı ile dürüstlüğü ve girişkenliği ile kendilerine her daim örnek olduğunu söyleyerek çalışmalarını takdirle takip ettiklerini kaydetti. Tatar, yönetim olarak birlikte Manavgat’a işbirliği içerisinde hizmet etmeye devam istediklerine vurgu yaptı.

Bu haber toplam 2364 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.