1
  • BIST 9712.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 27 °C

Mecliste engelliler için anlamlı mesaj

Mecliste engelliler için anlamlı mesaj
Aksu Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısında 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe dikkat çekti. Meclis Üyesi Pınar Uğur’un yönetiminde tüm meclis üyeleri işaret dili ile engellilere hitaben, “Bizler sizleri çok seviyoruz” mesajı verdi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında toplanan Aksu Belediye Meclisi 13 gündem maddesini görüştü. Meclis başlarken yapılan grup konuşmalarında önemli günlere ve haftalara değinilirken 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle işaret dili ile engellilere mesaj gönderildi. Mecliste yaklaşan 2020 yılı için de güzel temennilerde bulunuldu. Toplantıda; Aksu Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Selvi güreşçilerin elde ettiği başarılar hakkında meclisi bilgilendirdi. 2019 yılının son meclis toplantısının yapılması münasebetiyle bir konuşma yapan Başkan Şahin, “2019 yılında meclis üyelerimizle uyum içinde çalıştık, ilçemizi ilgilendiren konularda birlikte hareket ettik. Geçen hafta Ankara’daydık. Atatürk Mahallemizdeki 2B arazilerinin vatandaşa satışı konusunda görüşmelerde bulunduk. Bu konuda da birlikte çalışmanın önemi kendisini gösterdi. İlçemiz gelişecekse öncelikle mülkiyetle ilgili konuların çözülmesi gerekli. 2020 yılında da hep birlikte önemli işler başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

Mecliste Fettahlı Mahallesindeki ilkokul ve lise alanının 1/1000 ölçekli imar planları onaylandı. Yurtpınar Mahallesinde 13571 ada 105 parsel içerisindeki bir dükkan ve iki depo alanının vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması için 25 yıllığına bedelsiz olarak Yurtpınar Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğüne tahsisi de meclis kararıyla onaylandı. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.