1
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 24 °C

MERAKLA BEKLEYENLER

MERAKLA BEKLEYENLER
Muhittin Böcek seçimi kazandı. Herkeste garip bir heyecan ve merakla beklemeye geçtiler. Menderes Türel'in yakın çalışma arkadaşları görevden alınmayı, Muhittin Böcek'e yakın olanlar ise doğal olarak kendilerine verilecek görevleri bekliyorlar.

Şöyle açayım size onlarca daire başkanlıkları, üst düzey müdürlüklerin yanısıra en önemlisi ANET,ASAT, ANSET, EKDAĞ, ANTTEPE  gibi belediyenin iştirakleri olan şirketlerde genel müdürlük ve yönetim kurulu üyelikleri bekleyenler kıpırdanmaya başladılar. 
Daha Muhittin Böcek başkan mazbatasını almadan "Vakit geçirilmeden buralara atama yapılması lazım. Buralara da liyakatlı, Böcek'e destek olanlar göreve getirilmesi ve ivedilikle sorunların çözülmesi gerekiyor" gibi söylemlerini dile getiriyorlar. Bunlar bir yandan verdikleri desteğin diyetini istiyorlar, bir yandan kendilerini işaret ediyor, diğer yandan "Başkası göreve talip olmasına fırsat kalmadan hemen beni atayın" demeye çalışıyorlar. 

ONU BUNU BİLMEM 

Tek bir kişi banko göreve getirilecek. O'da geçtiğimiz dönem Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye meclis üyeliği yapan ve benim de "Konyaaltı Belediyesine kesin aday olması gerekir" dediğim Av. Cansel Tuncer'dir. 
Sayın Böcek'in kafasında kim var bilemem ama Av. Cansel Tuncer Genel Sekterer koltuğuna mı oturur, ANET'in başına mı geçer; ANTEPE'Ye genel müdür mü olur bilemem ama kesinlikle Muhittin Böcek'in yakın çalışma arkadaşı olacağından eminim. 

İNSAN ÖGÜTME MAKİNASI 

Bazı radikal partizanlar Muhittin Böcek'i insan  öğütme makinası olarak görüyor. Kendilerini ise o insan öğütme makinasının kolu zannediyor. Kolu çevirince insanlar öğtülmeye başlanacak. Kimisi sürgüne gönderilenlerin intikamını almak için başka mağduriyetler yaşatma derdine düşmüşler. Kendilerince sürgüne gönderilecek personel listesi hazırlıyor, kimisi görevden alınacakların listesini hazırlıyor. 

ARKADAŞLAR SAKİN OLUN 

Muhittin Böcek başkanı tanıdığım kadarıyla mutedil ve insani yönleri ön plana çıkan birisidir. Nitekim seçimi de bu yönleri önde olması nedeniyle kazandı. 
Elbette görevden alınmalar olacak. Elbette yakın çalışma arkadaşlarını belirleyecek. Kendisi de söyledi "Kimsenin benim yerime konuşma hakkı yoktur" diye. Başkan adına ona, buna salça olup başkanı daha göreve gelmeden antipatik yapmayın.  
Birde hani siz emekçiydiniz! 
Gariban, çöp toplayan adamlarla ne işiniz var sizin. Onu işsiz bırakınca,  akşam evinize gittiğinizde rahat uyuyabilecekmisiniz. Kendinize dolu dolu, "Ben emekçinin emeğine saygılıyım" diyebilecekmisiniz? 

Ha ATM memuru olanlar varsa, zaten onlar çoktan bohçalarını hazırlamış bile. Size sadece görevden alma yazısını tebliğ etme zahmeti kalır. 

Bu haber toplam 2517 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.