1
  • BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Antalya 24 °C

Milletvekili Atay Uslu Akseki’de

Milletvekili Atay Uslu Akseki’de
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Akseki ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Akseki ilçesinde Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a, AK Parti İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu, vatandaşlar ile sohbet etti.

Milletvekili Atay Uslu daha sonra Akseki’nin mor üzüm bağlarında çiftçileri ziyaret ederek, bağ bozumuna eşlik etti ve çiftçilere bereketli bol kazanç diledi.

Ziyaretlerinde Milletvekili Atay Uslu’ya Belediye Başkanı İbrahim Özkan, AK Parti Akseki İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

AKSEKİ BELEDİYEMİZ ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPIYOR.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Belediye Başkanı İbrahim Özkan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar, projeler üzerine görüş alış verişinde bulundu. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Akseki, gurbete gitsede memleketini unutmayan vefalı insanların şehridir.

AKSEKİMİZ DOĞASI, KÜLTÜRÜ, MİMARİSİ İLE MUHTEŞEM..

Akseki derin tarihi, özgün kültürü, doğal güzellikleri ile kadim ilçemizdir. Bu kadim İlçemizde Belediye Başkanımız çok başarılı çalışmalar yapıyor. Örnek belediyecilik sunuyor. Herkese ulaşan sosyal belediyecilik, kültürü ve mimariyi koruyan sanat belediyeciliği, alt yapı-üst yapı İle hizmet belediyeciliği örneği sunuyor. İbrahim Özkan Başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AKSEKİNİN ÜZÜMLERİ OLDU

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Belediye ziyareti sonrasında üzüm hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Üzüm bağlarında Akseki ile ilgili şu bilgileri ifade etti: “Akseki’miz kültürü ve mimarisi ile muhteşem bir coğrafya. Dağ keçileri, tarihi konakları, düğme ev mimarisi, doğası yanında meyveleri, üzümleri, kardelen çiçekleri ile doğal yaşam alanıdır. Bugün ziyaretler sonrasında üzüm bağlarını ziyaret ettik, çiftçilerimize bereket diledik. muhteşem üzümlerin tadına baktık.

Bu coğrafyanın taşına, toprağına, canlısına, insanına binlerce yılın inançla ve inatla kaydettiği paha biçilmez değerleri korumak ve kullanıma sunulması ödenmesi gereken bir insanlık borcu olarak görüyoruz ve bu güzel insanlara borcumuzu ödemek için çalışıyoruz.”

 

Bu haber toplam 556 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.