1
  • BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • Antalya 15 °C

Muhittin Böcek Covid-19 a yakalandı

Muhittin Böcek Covid-19 a yakalandı
ABB Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs testleri pozitif çıkınca hastanede izole edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dün gece sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklama ile yapılan testlerden sonra koronavirüs sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı. 
TÜREL GEÇMİŞ OLSUN DİLEDİ

İsmini vermediği hastanede kontrol amaçlı izole durumda olduğunu belirten Böcek, "Şu an durumum iyi, moralim yüksek. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyalım. En kısa sürede görüşmek  dileği ile" diye paylaşımın ardından binlerce kişi sosyal medya hesaplarından Muhittin Böcek'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Geçmiş olsun dileklerini iletenlerden birisi ise önceki başkan Menderes Türel oldu. Türel yaptığı paylaşımda Muhittin Böcek'in paylaşımını da ekleyerek "Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum" dedi. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE ÜST DÜZEY BÜROKRATLAR KONTROL ALTINDA 

Böcek'in Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine özellikle Perşembe günü üst düzey bürokratlar ile yaptığı toplantıya katılanların tümü covid testlerini yaptırdılar. Gergin bekleyişin bu gün alınacak sonuçlarla kimlerde Covid olduğu ortaya çıkmış olacak. Bu arada Muhittin Böcek'in koruma, özel kalem gibi yakın çalışma arkadaşlarının tamamının da izole edilerek Covid tesleri yapıldı. 

Biz de Antalyahaberal.com internet haber sitesi olarak Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir bürokratlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Bu haber toplam 2102 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.