1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 19 °C

Muratpaşa Ak Parti'den açıklama

Muratpaşa Ak Parti'den açıklama
Muratpaşa AK Parti İlçe Başkanı Alpaslan Belin bir açıklama yaptı.

Alpaslan Belin, "

Kısa bir süre önce Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın bir açık hava toplantısında yapmış olduğu açıklamaları hep birlikte ibretle izledik. Başkan Ümit Uysal göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları icraatları anlatırken ortaya çıkan tablo maalesef tam bir Vizyonsuzluk göstergesi olmuştur. Ümit Uysal’ın konuşması Türkiye’nin gözbebeği Antalya ve Antalya’nın kalbi Muratpaşa’nın maalesef vizyon yoksunu, çapsız bir belediyecilik anlayışıyla yönetilmeye çalışıldığının adeta bir itirafı olmuştur. Başkan Ümit Uysal söz konusu konuşmada özetle en temel belediyecilik hizmetlerini bile sanki bir büyük başarıymış gibi anlatırken kullandığı bazı ifadeler ile aslında kendi içinden geldiği ve mensubu olmakla övündüğü hareketi farkında olmadan eleştirmiş, kendi kendisiyle çelişmiş yani kep düşmüş kel görünmüştür.

Söz konusu konuşma genel hatlarıyla tamamen kaba bir üslupla çapsız, hamasi, içerikten yoksun, birleştiricilikten tamamen uzak ayrıştırıcı ve saldırgan bir çizgide sürmüştür. Bunu değerli kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz. Bu çerçevede özellikle altını çizmek istediğimiz bazı noktalar bulunmaktadır. Bir belediye zaten çevre temizlik ve düzenlemeleri, asfaltlama, sosyal-kültürel faaliyetler ve benzeri pek çok temel hizmeti yapmakla mesuldür. Başkan Uysal bu temel belediyecilik hizmetlerini bile adeta büyük bir başarı hikayesi yazılmış gibi lanse etmekten çekinmemiştir.  Yine Başkan Uysal göreve geldiklerinde pazar yerlerinde kaos olduğunu, işgallerin diz boyu olduğunu ilk iş olarak bunları düzelttiklerini, yine önceki dönemlerde İmar Planı hukukuna uyulmadığı için Muratpaşa’nın her yerinin adeta mezbeleliğe döndüğünü  ifade ederken son 4 dönemdir yine kendisi gibi CHP’li bir başkanın Muratpaşa’yı yönettiğini herhalde unutmuş olacak diye değerlendiriyor, bunu da kamuoyunun değerlendirmesine sunuyoruz. Yine derneklere ücretsiz yer tahsisi yaptıklarını iddia ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde son dakika kararıyla her dernekten yılda 3 bin TL ortak giderler bahanesiyle para toplanması kararına hiç değinmemesini de dikkatlere sunuyoruz. Bunlara ek olarak Turunç Masa Hizmetinden bahseden Uysal, nüfusu zaten 500 bin civarında olan Muratpaşa’da 498 bin vatandaşın bu masaya başvurduğunu ifade etmiş bu da adeta başarısızlığının bir itirafı olmuştur.  Neredeyse tüm Muratpaşa’nın bir nedenden ötürü şikayetçi olmasının yerel seçimlerde kendisini bekleyen akıbeti görmesi açısından önemli bir gösterge olduğunu düşünüyoruz.

Tüm bunlarla birlikte kamuoyunun malumu olduğu gibi önce Büyükşehir için aday olmak istediğini dile getiren eğer aday gösterilmezse Muratpaşa’ya da aday olmayacağını açıklayan Ümit Uysal’a Muratpaşalı’nın gereken cevabı mutlaka vereceğini değerlendiriyoruz.  Kendisini şimdiden uyarıyoruz; Muratpaşa’yı istemeyen başkanı Muratpaşalı da istemeyecektir. 31 Mart 2019 Muratpaşa’nın Ak Partili belediyecilik anlayışıyla tanışacağı bir dönüm noktası olacaktır. Milletimizin teveccühü ile 1 Nisan’dan itibaren Muratpaşa hak ettiği hizmete kavuşacak ve vizyon projelerimiz ile Antalya’nın gözbebeği olacaktır " dedi

Bu haber toplam 1762 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.