1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • Antalya 21 °C

MUZİP GÜNÜMDEYDİM

MUZİP GÜNÜMDEYDİM
Birkaç gün önce Sayın Gökçen Özdoğan Enç’in toplantısındaydık. Sayın Bakan ve Ak Parti sözcüsü Mahir Ünal beyde destek amaçlı gelerek basınla buluştular.

Toplantı salonuna girdiğim zaman salon meslektaşlarımız, Ak Partili ve MHP’li partililerinde yerini almış olduklarını gördüm. Mahir Ünal bey, özellikle benim sormuş olduğum anketlerle ilgili bölümde gayet net ifadeler ile neden anketlere güvenmediklerini açıkladı. Bazılarının söylediği gibi anketlerde çıkanları canlarını sıktığı için değil, tam tersine anketlere güvenilmemesinin ana nedeninin anketlerin günün gerisinde kaldığı için olduğunu belirtti.

Anket soruları hazırlanıyor 2 gün, bir hafta sahada, iki günde bilgisayara girme çalışması. Ancak çıkıyor. Ancak çağımızda artık günlük ve hızlı olan kazanıyor. Biz bu nedenle dijital ortama partimizin tüm üyelerini taşıdık. Üyelerimizle ile ilgili en ufak bir şeyde anında nabız yoklayabiliyor, anında tepkiyi ölçebiliyoruz. Dijital bir parti yönetimini kurduklarını açıkladı.

Mantıklıydı. Çünkü çağımız dijital bir çağ.

Gökçen hanım, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve bir grup gazeteci çay kahve için, sayın bakanımız Mahir Ünal beye kahve söyleyerek denize karşı bir kahve keyfi yaptırdık. Bu sırada resmiyeti bırakıp muhabbete geçtik.

O gün muzipliğim üzerimdeydi. Sayın bakanımız ve meslektaşlarım benim bu muzipliğimden kahkahalar arasında fazlasıyla faydalandılar.

Oradan çıkarken, siyasetin gerginleştiği şu günlerde 5 dakikalık mola ne iyi gelmişti hepimize diye düşündüm.

Bu haber toplam 1679 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.