1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

NE DEDİYSEK O!

Teslime Tosun

NE DEDİYSEK O!

 

7 Ocak günü geç saatlerde “Antalya’da üst düzey değişim” başlıklı bir haber yayınladık. Geç saatlerde yayınladığımız Antalya’da görev yapan Milli Emlak Dairesi Başkanı Oğuzhan Sürmeli, SGK Bölge Müdürü Nejad Deniz ve Vakıflar bölge Müdürü Hüseyin Coşar’ın görevden alındıklarına dair bu haber adeta okunma patlaması yaşadı.

 

Bunun ana nedeni görevden alındığını yazdığımız isimlerin dahi haberinin olmamasıydı. Yayınladığımız haberin hemen ardından bölge müdürlerini arayan meslektaşlarımız oldu. Elbette bazıları kendilerine böyle bir bilginin ulaşmaması nedeniyle önce bu habere temkinli cevaplar verildi. Ardından “Vardı öyle bir şeyler duyuyorduk ama henüz bana tebliğ edilen bir şey yok” dediler.

 

Ve nihayet bu hafta başında ardı ardına bölge müdürlerine görevden alındıklarına dair tebliğler yapıldı.

 

Muhataplarının bile kendileriyle ilgili tasarruftan haberinin olmadığı bir durumda, bu haberi paylaşıyorsam eğer özellikle Antalya kulislerine hakim olan kaynaklarım ile başkentteki kaynaklarımın sağlam olması, verilen bilgilerin doğru olmasından dolayı yayınladım.

 

Yani sevgili okuyucular bu kardeşinizin verdiği kulis bilgilerine güvenin siz.

 

Bu arada SGK bölge müdürü Nejad Deniz’e özel bir bölüm açmak isterim. Antalya gibi zemini kaygan bir ilde görev yapıp da, arkasında hoş bir seda bırakmak pek kolay değildir. Yaklaşık 7 yıl içinde SGK Bölge müdürü Nejad Deniz, Antalya’da hoş bir seda bırakmıştır. Biz kendisinden razıydık, Allah’da ondan razı olsun. Tek üzüldüğüm, Antalya olarak o kadar görevinden bi haber olan bazı bölge müdürleri varken, çalışan ve işini dört dörtlük yapmak için çaba gösteren bir müdüre sahip çıkamadık ya ona yanarım.

 

NOT: Pazarcılar Odası Başkanlığını kazanan Metin Bucak kardeşimize yeni görevi hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Şimdi sıra diğer dino başkanlarda! Vallahi çoğunluğu resmen koltuk gidiyor diye erim erim eriyorlar. Lokantacılar Odası Başkanı Yasin Tekdemir karşısına rakip çıkartmamak için çok çabalamış. Şimdi karşısına rakip olmadığı için gördüğüm kadarıyla rahat. İddiaya göre karşısına rakip çıkmayınca kendi odası için çalışma yapmaya gerek görmediği için dostu, arkadaşı olan başka oda başkanlarının seçimlerinde çalışıyormuş. Başkan, sen kendi odana baksana, diğer odaların kaderiyle oynamak sana mı düştü? Bırak her esnaf kendi kaderini kendisi belirlesin. Sana ne oluyor? Başka bir odanın başkanı, gelip senin başkanı olduğun lokantacılar odasında karşına rakip çıkarsa ve karşında çalışsa hoşuna gider mi?

Bu yazı toplam 2758 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.