1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • Antalya 10 °C

Neman Asgari'den 'birlik' çağrısı

Neman Asgari'den 'birlik' çağrısı
İyi Parti Antalya İl Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, yaptığı basın açıklamasında 'Partimizin ve ülkemizin bekası her türlü politik hesabın üstündedir" diyerek birlik-beraberlik çağrısı yaptı.

İyi Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi de yapan, Antalya İl Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, partililere seslenerek, sağduyu ve birlik-beraberlik çağrısı yaptı. Antalya'ya Genel Başkan Meral Akşener tarafından atanan Yavuz Temizer'e başarılar dileyen Asgari, "Genel Başkanımız tarafından Antalya'ya bir Genel Başkan Yardımcısının atanması, Antalya'nın iyileşmesi ve kongre sürecinde sağlıklı hareket etmek adına önemli bir adımdır. Partimize gönül veren kimsenin bu durumdan rahatsız olmaması gerekir. Delege sistemi Sayın Temizer ile birlikte daha adaletli ve tabanın istediğine göre şekilleneceğinden şüphem yok" diye konuştu.

İyi Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğin 'halka rağmen değil, halkla beraber' politika yapması olduğuna dikkat çeken Asgari, 'sen, ben, bizim oğlan' mantığına son verileceği süreçte delegelerin sandıktan adaletli ve demokratik bir şekilde çıkacağına inandığını söyledi. Asgari, "Parti üyeliklerini sınırın altında hiçbir ilçe başkanı tutmayacaktır. Milletvekillerinin, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin ve diğer tüm konularda 'Genel Merkezin Kararı' diyerek (ki bu konuların tamamına Genel Merkez hiçbir zaman müdahale etmemiştir) Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararına da saygı duymak zorundayız" dedi.

İyi Parti'de yaşanan görev değişikliğinin ardından Sayın Yavuz Temizer'in İyi Parti'yi demokratik bir şekilde kongreye götüreceğini ve bu süreçte de kendisine herkesin gönülden destek vermesi gerektiğini hatırlatan Asgari, "Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi böldürmeyeceğiz. Ve bu kardeşliğimizi güçlendirerek devam ettireceğiz. Eğer Türkiye'nin bekasını istiyor, iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyen bir teşkilat olmak istiyorsak, her türlü şahsi hesabı bir kenara bırakarak içinde bulunduğumuz hassas dönemde siyaseten sorumluluk duygusuyla hareket etmenin önemine dikkat çekmek istiyorum. Parti içerisinde yaşanan kısır çekişmelere bir son verip, önümüzdeki süreçte İyi Parti'nin tek başına iktidar olması için bütün vatandaşlarımızı ve partiye gönül veren kardeşlerimi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile birlikte yol arkadaşı olmaya davet ediyorum. Çünkü vatandaşlarımızın birlik-beraberliği ve ülkemizin geleceği her türlü politik hesabın üstündedir" şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 2117 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.