1
  • BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Antalya 21 °C

Öğrenciler, “zihinsel yetersiz çocuklar” için sahne aldı

Öğrenciler, “zihinsel yetersiz çocuklar” için sahne aldı
TED Antalya Koleji Atatürk Gençliği Korosu, “zihinsel yetersiz çocuklara” dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için sahne aldı. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen konserin geliri ZİÇEV'e bağışlandı.

TED Antalya Koleji ve öğrencilerden oluşan Atatürk Gençliği Korosu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “zihinsel yetersiz çocuklara” dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için sahne aldı. Konser öncesinde hazırlıklarına başlayan öğrenciler, zihinsel yetersiz çocuklarla da bir araya gelerek verecekleri konserin ne kadar önemli ve farkındalık yaratacağını görerek konsere motive oldu.

Öğretmenlerinin de büyük desteğini alan Atatürk Gençliği Korosu, Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda sahne alarak birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Salonu dolduran izleyiciler, seslendirilen parçalar sonrasında öğrencileri dakikalarca alkışladı. Öğrenci velileri ve öğretmenlerin de öğrencileri yalnız bırakmadığı konserin geliri ise Türkiye'de zihinsel yetersiz çocukların eğitimi ve korunması için faaliyet gösteren ZİÇEV’e bağışlandı.

TED Antalya Koleji Lise Müdürü Banu Bayındır, konser sonrasında yaptığı açıklamada, öğrencilerin zihinsel yetersiz çocuklar için sahne almasının öğretmenler ve veliler için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.  Bayındır: “
Atatürk Gençliği Korosu, konser öncesinde ciddi bir çalışma ile konsere hazırlandı. Amaçları gelirden önce farkındalık yaratmaktı. Bu konser ile hem gelir hem de farkındalık yarattılar. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.  Haber Merkezi

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.