1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

ORTAYA KARIŞIK

Teslime Tosun


KÖŞEBAŞI 

ORTAYA KARIŞIK

Bu gün kısa kısa ortaya karışık bir yazı hazırlayayım dedim. 

 

HAKAN TÜTÜNCÜ NEDEN YOKTU? 

 

İlki geçtiğimiz hafta içinde AK Parti Antalya milletvekilleri, İlçe Belediye belediye başkanları, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'la birlikte Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile toplantı yaptılar.  Bu toplantıyı İl Başkanı İbrahim Ethem Taş "Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ile birlikte Antalyamıza yapılacak projeleri ve tarımsal üretim çalışmalarını değerlendirdik" diye çok klişe bir tanıtım yazısı ile sosyal medyadan duyurdu. 

Orada dikkat çeken iki olay vardı. İlki Antalya'nın, en büyük ve nüfus olarak en yoğun belediyesi olan AK Parti Kepez İlçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yoktu. Tütüncü aynı saatlerde Masa dağı civarında hizmete açtığı yolları, yerleri sosyal medyadan duyuruyordu. 

 

İkinci olay ise aynı gün ve aynı saatlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer ve Muhittin Böcek başkanımızın A takımından Cem Oğuz ve ekibi oradaydı. 

-------------

DEDİKODULARA AÇIK BİR AKŞAM YEMEĞİ 

Biliyorsunuz Muhittin Böcek Başkanımızın yoğun bakıma kaldırıldığı günlerde belediye başkanı olma hevesi olanların yerinde olmayan girişimleri ve bu girişimlerin destekçileri  ortaya faş olmuştu. Bu nedenle  kamuoyundan oldukça tepki çekince ortalık biraz durulmuştu. 
Siyasetle yakından ilgilenen arkadaşlar sağolsun. Dün yine sosyal medyada bir fotoğraf  düştü. 

Lüks bir restaurant ve leziz yiyecekler ile donanan bir masa. Masanın bir tarafında Muhittin Başkan'ın güvenerek kendisine belediyeyi vekaleten teslim ettiği Mehmet Hacıarifoğlu, CHP'li meclis üyeleri Enver Barış ve bir dönem CHP İl Başkanlığı da yapan ve Başkan Böcek hastaneye düştüğünden bu yana Antalya Büyükşehir Belediye binasından çıkmayan, Hacıarifoğlu'nun adeta gölgesi gibi yaşamaya başlayan CHP'li meclis üyesi Ertuğrul Ünal bir yanda oturmuşlar. Diğer tarafta ise daha önceki pazarlık dedikodularının tam da göbeğinde yer alan ismi telafuz edilmeden "Bir işadamı ve hastane sahibi" olarak tanımlanan DÖSİAD Başkanı ve işadamı , İşadamı Gültekin Gencer ile özel Şelale Termesos Hastaneleri sahibi Recep Salih Tetikcan bulunuyordu. 

Ben bu fotoğrafı, "Adamlar oturmuşlar bir akşam yemeği yemişler ne var bunda?" diye yorumlarken, bana fısıldanan efsane dedikoduları buraya yazmama gerek yok. 

Siz tahmin edersiniz artık. 

---------

TARHANA ÇORBASI 

Bu gün medyada bir tarhana çorbası efsanesi dönüp duruyor. Muhittin Başkan bir tas tarhana çorbası içti ve üzerine kahve keyfi yaptı diye. 

Yahu arkadaşlar sallarken biraz insaf ediniz lütfen. Hastane yetkilileri her gün resmi açıklama yapıyorlar. Ara ara makinadan ayırıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyor ancak durumu stabil diye. 

Muhittin Başkan'ın iyileşmesini, ayağa kalkmasını ve sevenlerine kavuşmasını  yüreğinde azıcık insan sevgisi, vicdanı olan herkes istiyor. Ama sallamanın da bir sınırı olması lazım. İki aya yakın yoğun bakımda makinalara bağlı yaşatılan  insan gözünü açar açmaz tarhana çorbası mı içer? Üstüne birde kahve keyfi mi yapar? 

Hangi doktor, uzun süre oral yolla beslenemeyen kişinin boğazına tarhana çorbası dayar? 

Biraz mantık ya hu!

Bu yazı toplam 2586 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.