1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 15 °C

OSMED Hotel Equipment ve FoodProduct’ta

OSMED Hotel Equipment ve FoodProduct’ta
ANFAŞ’ın marka fuarları 30.Hotel Equipment ve 26. FoodProduct’ın yaptığı iş birlikteliklerine bir yenisini daha ekledi.OSMED ile gerçekleştirilen birliktelik sayesinde Türkiye’nin 7 bölgesinden satın alma müdürleri bir çok sektör ile bir araya gelecek.

ANFAŞ; (Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.) sektörün marka fuarları 30.Hotel Equipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 26.Food Product – Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı kapsamında, satın alma dernekleriyle gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek OSMED (Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği) ile iş birliği sağladı.

2018 yılı bilinçli kalite marka, turizm ve turizm konaklama sektörel iş sonuçları, müşteri memnuniyeti olguları ve Turizm ekonomisi değerlendirmek üzere Antalya Expo Center’da gerçekleştirilen toplantıya, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, OSMED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arıncı ve Ankara, İstanbul, Bodrum, Manavgat, Alanya, Kuşadası, Marmarıs, Fetiye ve Kemer OSMED Bölgesel Yönetim Kurulları, ANFAŞ Genel Müdürü Hüseyin Özdamar ve ANFAŞ ekibi bir araya geldi.

 

OSMED 30.HOTEL EQUİPMENT VE 26.FOOD PRODUCT’TA!
 

30.Hotel Equipment ve 26.Food Product’ın yurt içi çalışmaları kapsamında Türkiye’de hizmet veren otel ve kamu kurumlarının satın alma müdürlerini 16-19 Ocak 2019 tarihleri arasında fuarda katılımcılarla buluşturmayı hedefleyen ANFAŞ, OSMED ile gerçekleştirdiği toplantıda fuarların planlamasını gerçekleştirdi.

İş birliği ile OSMED’e bağlı üyeler fuar süresi boyunca katılımcılarla bir araya gelerek yeni iş birlikteliklerine imza atabilecek. Fuarla eş zamanlı olarak OSMED tarafından eğitim semineri gerçekleştirilecek.

 

ANFAŞ, TEDARİKÇİLER, ÜRETİCİLER, MÜŞTERİLERİLER VE ÇALIŞANLAR BİR BÜTÜNÜNÜZ
 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren OSMED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arıncı, OSMED’in fark yaratan bir marka olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başladı. Murat Arıncı,”Turizm dünyada kendini süreklilik adına yenilerken; OSMED ve ANFAŞ olarak, farkındalık ve marka kalitenin önemi şeklinde bir aradayız. Yenilenmeye mecbur kaliteli hizmete ve verimliliğe odaklı, değişen müşteri taleplerine cevap vermeyi tercih ettiğimizi perçinleyerek hedefimize koşuyoruz. Sektörde; iş ortağı olarak gördüğümüz ANFAŞ Fuarcılık ve tedarikçi firmalar, üreticiler, müşterileriler ve çalışanlar ile birlikte bir bütünü oluşturmaktayız” şeklinde konuştu.

 

ÖNCELİĞİMİZ TURİZM SEKTÖRÜNÜN KALİTESİNİ ARTTIRMAK
 

Arıncı’nın ardından söz alan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, ANFAŞ olarak OSMED ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başladı. İki kurumun birbirini güçlendirerek daha başarılı işlere imza atacağını ifade eden Bıdı, “ANFAŞ olarak bizlerin önceliği, fuarlarımız aracılığıyla, kentimizin can damarı turizm sektörünün ihtiyaçlarının eksiksiz yerine gelmesi için tüm imkanları sağlamak ve turizmdeki kaliteyi arttırmaktır. Bu yıl fuarlarımızda konaklama, ağırlama, gıda ve içecek sektörüne dair yep yeni markaları, son gelişmeleri sizlerle buluşturacağız. Fuarlarımız içerisinde sektörün talebine uygun olarak belirlenen özel ihtisas alanlarıyla hedeflerinize kolayca ulaşmanızı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

FUARLAR BÜYÜYEREK YOLUNA DEVAM EDİYOR
 

30.Hotel Equipment ve 26.Food Product’ta geçmiş yıldaki rakamların önüne geçildiğini açıklayan ANFAŞ Genel Müdürü Hüseyin Özdamar ise, ”ANFAŞ olarak geçtiğimiz yıl belirlediğimiz hedeflerimize emmin adımlarla ilerliyoruz. Bu yıl turizmde rekor bir yıl geçirdik. 2019’da bu rakamları daha da yukarıya çıkarmak için elimizden geleni, paydaşlarımızla yapmaya çalışıyoruz. İki fuarımızda da şu an geçtiğimiz yıla oranla yüzde 25 büyüme içerisindeyiz. Sene sonuna kadar bu rakamın yüzde 30’un üzerine çıkmasını hedefliyoruz. Bugün burada OSMED ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, fuarlarımızın ve sektörün gelişimi için önemli bir adımdır” dedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 2144 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.